Mit tehetnék egyedül, hogy ne bántsák a kutyám?
Ez tegnap történt (július 8-án)
Van egy keverék kutyusom, kis kora óta nevelem, Ő a legjobb barátom.
Néhány napra eljött hozzánk nagyapám és az unokatesóm látogatóba, és tata folyamatosan piszkálta a kutyám, húzta a fülét, az orrát a kezével mindig kapott a kutyám felé és a lábát is húzta. A kutyus nincs hozzá szokva az ilyesmihez, kértem, hogy ne bántsa, erre az volt a válasz, hogy "ez csak egy kutya" meg, hogy a "csibészelés" jót tesz neki. Unokatesóm többször bele is rúgott a szemem láttára, szóltam apámnak, de nem érdekelte.....
Fickó (a kutyám) megharapta unokatesóm kezét, és az azonnal jajveszékelni kezdett, meg tatám dühöngött és akkorát belerúgott a kutyámba, hogy azt hittem ott meghal.
Anyám bekötötte unoka tesóm kezét és rohantak vele az orvoshoz, a Fickóval nem is foglalkoztak. Szerencsére lábra állt és már eszik is, Szerdán lesz állat orvos és elviszem, nehogy valami baj legyen ,de hallottam, hogy tata azt mondja apámnak, hogy tüntesse el a háztól a lutyámat. Nagyon félek, hogy megteszik....
Mit tegyek?
Már elmentek tatáék, az állat orvos azt mondta nincsen semmi fizikális probléma a kutyával.
Én úgy látom rendben van,játszik szaladgál az udvaron és nagyon aktív
Megkértem a szüleimet,hogy többé ez ne forduljon elő,de nem igazán érdekelte őket.Ők nem szeretik mindennél jobban,nem is tekintik családtagnak,anya szerint apa fél,hogy bolond kutyás leszek akinek többet ér egy kutya az embereknél,rokonoknál.Apqm szerint én viselkedtem csúnyán tatáékkal mert jöttek hozzán én meg hozzájuk sem szóltam,a közelükben sem voltam.Az bántja h nem is érdeklődtem unokatesóm keze miatt,de hát Ő volt a hibás,tata meg bele rugott fickóba persze h Fickó miatt aggódtam
Ha ma felhívom unokatesóm és megkérdem hogy van az lehet segítene a dolgon? Elmondom neki,hogy többet ne csinálja ezt mert ezért harapta meg a kutyám.
Akkor apa is látná,hogy érdeklődök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!