Járnál még ezek után ehhez az állatorvoshoz?
Amúgy nekem inkább az a necces, de nagyon, aki csak megsimította állításod szerint a kutyát, meg meghallgatta azt a 2-3 tünetet ami rengeteg más betegségre jellemző, és már tolta is a műtőbe. Ilyet nem csinál normális orvos. Mi lett volna ha a műtőasztalon derül ki hogy nem is csavarodás?
Erre vannak a diagnosztikai gépek, csak bizonyos orvosok bsznak használni őket, még egy nyavalyás röntgenre sem hajlandóak.
Mázlija volt hogy eltalálta hogy mi a baj, de én nem bíznék olyanban aki nem diagnosztizál, csak vág azonnal ha kell, ha nem.
29-es, az orvos egy árva szóval nem mondta azt, hogy akár gyomorcsavarodás is LEHET, ami életveszélyes. Nekem ez a gondom.
Most csak kimásoltam nagy hirtelen pár google találatot. Én azt értem, hogy más baja is lehetett volna, de pontosan elmondtam az állatovrosnak a tüneteket, és tudta, hogy németjuhászról van szó, 9 évig jártunk hozzá. Egy szóval nem mondta, hogy ez akár gyomorcsavarodás is lehet. Tulajdonképpen semmit nem mondott. Na most ha én nem rohanok vele saját kútfőből a kórházba, hanem várok másnapig, hogy jobban lesz-e, ahogy az orvos tanácsolta, a kutya nem élte volna túl. Tényleg nem érthető a probléma? Nem az a gondom, hogy be kellett vinni, és máshova, az életemet is adnám érte, a pénz meg tényleg nem számít ilyen esetben nálam. De ha jó állatorvos lenne, szerintem mondania kellett volna, hogy induljak mert nagy baj is lehet, hiszen azért hívtam, hogy mondjon valamit, mivel én nem vagyok orvos! De nem mondott semmit, csak ha nem lesz jobban majd vigyem be.
Az a baj azzal aki nem ért hozzá, hogy minden problémát hihetetlen egyszerünek talál. Ezek a távdiagnózisok az esetek úgy 90%-ban tévesek, te meg azt szeretnéd megmagyarázni, hogy hülue az orvos, mert nincs ilyen képessége. Tácdiagnóziassal azt is megállapítom (internet segítségével, hogy rákos vagy, 20 különbözö helyen).
Neked kell észnél lenni és látni az állaton, hogy azonnali ellátás kell neki avagy sem. Ezek szerint észnél is voltál, meg ismered eléggé a kutyádat annyira, hogy nem legyintettél rá, hogy majd helyre jön. Ez rendben is van, szerintem egy jó dolog, de ne várjunk már el olyat az emberektöl, amite szerintem tanórán még felhívják a figuelmét: mégpedig, hogy az orvos nem jós, meg csodatevö. Ott a helyszínen tud diagnosztikát csinálni és beavatkozni ahogy kell, telefonon ez egy lehetetlen feladat.
Most komolyan? Te is az az enber vagy, hogy valaki egész életében jól csinál mindent, egyszer egy rossz napján hibázik, aztán élete végéig emlegeted?
Most mondtad, hogy eddig minden rendben volt. Tegyük fel, hogy hibázott (bár nem állítom ezt), akkor innentöl kezdve semmi minden, amit eddig tett és mész lincselni?
Komolyan mondom nem értelek. Észnél voltál (szerencsére), a kutya jól van. Mi kell még?
Te is örülnél neki, ha 1 hibád miatt most elkezdenènek savazni? Gondolom te nem hibáztál sosem…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!