Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vettem vadhús aprólékot a...

Vettem vadhús aprólékot a kutyámnak, biztonságos ez? Agyon főzöm, kis répát tettem bele, hogy ne okádjam el magam, ha szemet is találok benne tuti hányok.

Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 13:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen, a "kidobandó" része. Gondoltad hogy nem szinhúst adnak felkockázva. Szarvashús amúgy.
2022. júl. 6. 16:05
 12/16 anonim ***** válasza:
95%
Hát, mindenesetre rendszert nem csinálnék belőle. Rendesen főzd át, akkor nem lehet baj. Ha színhússal akarod etetni, akkor inkább hentestől vegyél emberi fogyasztásra szánt csirkemellett (nem kell mondani, hogy kutyának lesz, mert ilyenkor van aki képes odaadni a romlófélben lévő húsmaradékát).
2022. júl. 6. 17:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Jaj dehogy, nem veszek ilyet többet az tuti.
2022. júl. 6. 18:31
 14/16 A kérdező kommentje:
NE vegyetek vadhúst fagyasztva, csak megszagolta, nem kell neki, ezt reméltem, hogy tudja hogy jó neki vagy sem.
2022. júl. 6. 22:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Szoktam vadhust venni lidlben a kutyanak. Semmi szaga nem lehet!!!

Amikor allateledel barf boltban vettem,ugyanolyan szarvascomb budos volt es a kutyanak se kellett. Na azt kidobtam.

Piacon szoktak atverni es begyogyszerezett szarvast arulni. Onnan tudom,h budos. Friss,de gyogyszeres.

2022. júl. 7. 17:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem úgy büdös mint egy romlott hús, azt felismeri az ember. Hanem az az erős vadszag. A másik a mindenféle nyesedék, inak, nyelőcső darabkák meg isten tudja mi minden wááá.
2022. júl. 8. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!