Melyik a jobb és miért?
1. Összetétel:
Gabonafélék, hal és halszármazékok: hal húsliszt (25,00%), olajok és zsírok, rizs, búza, premix, digest, alma(1,00%), borsó(1,00%), sárgarépa(0,50%), glükozamin-szulfát (0,06%), yucca schidigera (0,04%).
2. Összetevők
Szárnyasfehérje (szárított), lazac (friss, 14%), köles, árpa, kukorica, rizs, burgonya szárított (5%), szárított répaszelet (cukortalanított), szárnyaszsír, fehérje-hidrolizátum, borsó (szárított), halolaj, élesztő (szárított, benne 0,1% mannán-oligo-szacharidok, 0,06% béta-glükán), nátrium-klorid, kolosztrum (0,2%), monokalcium-foszfát, kálium-klorid, zöldkagyló-kivonat (0,1%), cikória (szárított).
2
Jobb mint a húsliszt. Mondjuk sok benne a burgonya.
Az egyesben ott a rizs, búza, ki tudja milyen arányban...
Kettes a jó.
14% friss lazac üti az állati származékot, ami a húsliszt... Állati származék az állati nyesedék, a "szemét" ami a színhús levétele után marad, mint csont, szálka stb... Ez ledarálva. Szuper tényleg.
Ha a 14% is származék lenne, fel kéne eszerint tüntetni. Mivel csak a lazac szó szerepel, az színhúst jelent, csak ez hal ugyebár, nem igazán hívjuk így. A filé van benne, 14%ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!