Milyen jogon szólnak meg, hogy én egy husky-nak a Fülöp nevet adtam?
Figyelt kérdés
Elkezdtünk kutya iskolába járni és folyamatosan azt kapom más gazdiktól, hogy ez nem egy husky-hoz illő név és hibát követtem el ezzel. Mégis miért fáj ez nekik, hogy nem valami agyonmajmolt "dizájner" nevet adtam az ebnek?2022. júl. 3. 19:09
2/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük, tényleg idióták.
Szerintem egy tök aranyos név :)
3/15 anonim válasza:
Mégis mit fáj neked,hogy neked mi a véleményük?Semmi közük hozzátok,se nektek hozzájuk.Nem kell ezen lovagolni,mert tök értelmetlen.
4/15 anonim válasza:
Helyesbítek:Mégis mit fáj neked,hogy nekik mi a véleményük?Semmi közük hozzátok,se nektek hozzájuk.Nem kell ezen lovagolni,mert tök értelmetlen.
6/15 anonim válasza:
Istenem, te is kb egy óvodás szintjén vagy és ők is. Micsoda problémák😂😂😂 ki nem szarja le hogy hívják a kutyádat és ki nem szarja le az ő véleményüket. Kérdező hány éves vagy? 😂😂😂
7/15 anonim válasza:
8/15 anonim válasza:
Az ő bajuk, nekik nem tetszik.
Neked tetszik, ez a lényeg. (Szerintem jó név.)
Egy név adással véleményem szerint nem lehet hibát elkövetni, miért most hogy Fülöpnek hívják a kutyád mi történt?! Semmi.
9/15 A kérdező kommentje:
Pont ezt nem értem, hogy az mégis miben befolyásolja a kutya fejlődését, hogy Fülöpnek hívom, vagy Fuvallatnak?
2022. júl. 3. 19:43
10/15 anonim válasza:
Semmiben, de szakadj már le a névről. Így hívod. Kész. Lépj tovább. Ha ezen ennyit pörögsz, nem is akarom tudni mit kezdesz igazán fontos, nagy horderejű kérdésekkel, amiket az élet eléd pakol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!