Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Féreghajtó kapása után giliszt...

Féreghajtó kapása után giliszta a székletben?

Figyelt kérdés
Most hoztuk el 2 hónapos kiskutyánk, Staffi-Pincsi keverék, kisfiú és aznap vittük állatorvoshoz, 06.28.-án, kapott féreghajtòt, és mondta az orvos hogy figyeljük a székletét. Ma esti székletében volt egy hosszabb giliszta. Mi lehet a baj? Mi a teendő? Köszi előre is

2022. jún. 30. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%

#8 A kérdező egy keverék "Staffi-Pincsi keverék" kiskutyát fogadott örökbe, nem egy fajtatisztának hazudott, jófogáson árult, tk nélküli kutyát, ezért a stílusodra és a "felelőtlen vagy" kommentedre semmi szükség.

Kérdező: A féreghajtó hatott a kiskutyánál, ez jó, de ahogyan írták, ismételni kell. A kiskutya etetésénél most nagyon figyeljetek oda a megfelelő, jó minőségű táplálásra, mert a férgek gátolják a tápanyagok felszívódását, ami ilyen fiatal korban, fejlődési szakaszban, akár maradandó károsodást is okozhat, ha hosszabb idő óta fennállt.

Ha bent tartjátok a kutyát, akkor esetleg nektek sem ártana egy adag féreghajtót kérni a háziorvostól, mert a férgesség emberre is terjedhet.

2022. júl. 1. 09:26
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Ha férges a kutya, ismételni kell 2 hét múlva a féreghajtót, mert a mostani petéket, amik esetleg még vannak benne, azt nem hozza ki, azok majd csak 2 hét múlva kelnek ki.
2022. júl. 1. 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:
44%

Kicsit furcsák ezek a válaszok. Mindenki mindig sulykolja az örökbefogadás, befogadás fontosságát. Ami okés is, nekem is mentett kutyám van.

Ehhez képest rögtön megy a támadás, ha valaki az új kutyája nem öt csillagos egészségével próbál valamit kezdeni.

Lehet TÉNYLEG putriból hozta az illető a kutyáját. Most akkor hagyta volna ott, mert azok seggfejek? Ha nem fizeti a szaporítókat, akkor ez gyakorlatilag örökbefogadás.

Az én kutyám egy csövesé volt. Akkor most én is rohadt szemét vagyok, mert "támogatom azt, hogy a csövesek kutyákkal kolduljanak"? Mert ez volt a helyzet, amíg pici volt, vele koldult, az ő "nevében".

Sőt, valószínű azóta van másik kutyája is, amivel én sajnos nem tudok mit tenni.

Ez full ugyan az, mikor valakinek mentett kutyája van, aminek le van vágva a füle.

Sose a putris cigókhoz mennek oda balhézni az emberek, hogy hogy tehettek ilyet a kutyával, hanem a láthatóan normális örökbefogadó gazdákhoz, akik nyilván sosem tennének ilyet.

2022. júl. 1. 16:29
 14/14 anonim ***** válasza:
10%
13as, sem az örökbefogadásról sem hasonlóról nem írt, honnan veszed ezeket? Hogy rá biztos igaz?
2022. júl. 1. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!