Mi legyen a kutyám neve?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam egy 5 hetes
labrador kiskutyát és nem tudom hogy mi legyen a neve. A kutyám barna és lány, esteleg vlki tudna ajánlani egy cuki és egy jó nevet? Előre köszönöm!
2022. jún. 30. 14:51
2/22 anonim válasza:
Legyen az a neve, hogy VIDD VISSZA AZ ANYJÁHOZ! Gratulálok, hogy egyből komoly állatkínzással indítasz... 5 hetesen mi a fenét keres nálad?
4/22 anonim válasza:
Legyen a neve szapi, ha mar szaporitotol van 😍
Szerencsetlen, 5 hetesen meg boven az anyjanal lenne a helye :(((
7/22 anonim válasza:
Ha tényleg 5 hetesen került hozzád, akkor inkább ne nevezd el, úgy jobban fogsz hozzá ragaszkodni, és jobban fáj, ha elpusztul, mert nincs az anyja mellett.
8/22 anonim válasza:
Azt akartam írni amit a 7-es. De mivel az foglalt legyen a neve Vidd Vissza!!!!!
9/22 anonim válasza:
Jaj istenem :( És az ilyen emberek, akiknek ennyi eszük van, nem csak kutyát tarthatnak, de gyereket is vállalhatnak. Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!