Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyusom, úgy néz ki lenyelt...

Kutyusom, úgy néz ki lenyelt egy tampont ( már 2 napja hányt, de nem estem kétségbe mert máskor is volt ilyen, érzékeny a gyomra ) viszont ma sikerült kihánynia, a továbbiakban lehet probléma vele?

Figyelt kérdés

2022. jún. 29. 16:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, 18-as vagyok. Az én kutyám is a betegsége mellett még allergiás is volt mindenre, köztük a csirkére is. Tájékoztasd a családot, hogy ne tömjék vele a kutyát, mert ez nem olyan vicces dolog. Az allergiától állandósulhat egy olyan szintű fülgyulladás, amiből már az életben nem kezelik ki a kutyát. Nem kívánom senkinek, mert iszonyat nagy macera a gazdinak, és állandó szenvedés a kutyának. Jobb ezt még most megelőzni.
2022. jún. 29. 20:07
 22/22 A kérdező kommentje:
Persze, az eset után szóltam hogy a későbbiekben elkerüljük az ilyen eseteket, nem akarok rosszat a kutyusomnak😃
2022. jún. 29. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!