Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyusom, úgy néz ki lenyelt...

Kutyusom, úgy néz ki lenyelt egy tampont ( már 2 napja hányt, de nem estem kétségbe mert máskor is volt ilyen, érzékeny a gyomra ) viszont ma sikerült kihánynia, a továbbiakban lehet probléma vele?

Figyelt kérdés

2022. jún. 29. 16:41
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
93%
Nem valószínű, de sosem lehet tudni. Azért beszélj erről egy állatdokival is, biztos ami biztos.
2022. jún. 29. 16:47
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
Ha kihányta, nem. Viszont nem kéne hogy megismétlődjön. Illetve borzalmasan felelőtlen dolog nem egyből az orvoshoz vinni, súlyos problémákat is okozhatott volna
2022. jún. 29. 16:48
 3/22 anonim ***** válasza:
75%
Az komoly, AZONNAL állatorvoshoz kellett volna vinni.
2022. jún. 29. 16:49
 4/22 A kérdező kommentje:
Nyilván ha tudtam volna mitől hányt elvittem volna orvoshoz. Mint említettem érzékeny a gyomra, és csirkeallergiás is így nem gondoltam egyből a legrosszabbra, de ha nem múlnak a tünetei mindenképp szóltam volna állatorvosnak, azonban ma fény derült a problémára
2022. jún. 29. 16:51
 5/22 anonim ***** válasza:
68%
Azért felvetődik a kérdés hogy a kutyus hogyan jutott a tamponhoz.
2022. jún. 29. 16:54
 6/22 A kérdező kommentje:
Utólag elolvasva elég félreérthetően fogalmaztam, nem tudtam az elfogyasztott tamponról, csak most ahogy kihányta jöttem rá mi okozta nála a problémát. Nem voltam kétségbe esve mert semmi egyéb tünete nem volt a kutyának, pisilt, kakilt,evett, játszott.
2022. jún. 29. 16:55
 7/22 A kérdező kommentje:
5. válaszoló, elhiheted nem magamtól adtam a kutyának játék gyanánt, nyilván a fürdő ajtó maradhatott nyitva véletlen, és megtalálta a kukát magának. Többször érdeklődött már a szemetes iránt ( elvégre kölyökkutya ) de eddig ilyesmire nem került sor
2022. jún. 29. 16:57
 8/22 anonim ***** válasza:
95%
Akkor a fürdő mostantól tiltott terület.
2022. jún. 29. 17:00
 9/22 A kérdező kommentje:
Zárni szoktam az ajtót, de többen megfordultak nálam a napokban, kisgyerekek is így maradhatott nyitva, nem szándékosan.
2022. jún. 29. 17:01
 10/22 anonim ***** válasza:
44%
nem kell szabadkoznod , baleset volt és kész nem egy állat a világ közepe
2022. jún. 29. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!