Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van értelme "A kutya" magazinnak?

Van értelme "A kutya" magazinnak?

Figyelt kérdés

Nem olvastam még mindet el, ezt leszögezem, de megvettem egy párat, és semmi értelmes(azért 1-2 cikk igen) nincs benne. Folyton CAC kiállításról írnak, meg erről arról, és kennelek elérhetőségeik, meg reklámok vannak benne. Szóval nem igazán tudok meg többet, a kutyákról, meg a fajtákról. Csak 1-2 cikk van benne a fajtákról, és hasonlók. Akik nem értenek a kiállításokhoz, meg tenyésztéshez, annak nem nagyon éri meg venni, csak, mert megszeretne tudni a kutyákról még többet...

Akkor mi haszna van? Hogy a agy hozzáértő kutyások még okosabbak legyenek?

2010. szept. 20. 16:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Volt pár éve, A kutyák nagy enciklopédiája, vagy valami ilyesmi volt a neve, ehhez jártak eleinte a kis kutyaszobrocskák. A nagyobb füzetek szóltak a kutyafajtákról, a lefűzhető lapok pedig úgy általában a kutyatartásról, etetésről, meg mindenféle hasznos dologról. Azt nagyon szerettem, az első pár rész megvan, de sajnos akkor még nem tudtam volna magamnak megvenni, anyuéknak meg nem mindig tellett rá.
2010. dec. 20. 16:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl nagyon hasznos volt, mert az első kutyám kiválasztásakor az egyik számban találtam meg a megfelelő tenyésztőt benne! Azóta is minden számát megveszem, én elolvasom, már nem vagyok annyira laikus, de azért néha a szakmai részt kihagyom. :) Néha tényleg vannak benne nagyon érdekes cikkek.
2010. dec. 20. 16:37
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy szaklap, tényleg nem sokat ért belőle egy hobbikutyás. De nem ez az egyetlen kutyás újság, a Nemzetközi kutyamagazin vagy a Kutya (laikusok számára) sokkal könnyebben emészthető cikkeket tartalmaznak.

Ez az újság azok számára hasznos, azoknak nyújt újat, akik a sportolnak, kiállítanak vagy tenyésztenek a kutyáikkal. Ez a MEOE hivatalos újságja, nem kezdő kutyatartókhoz szól.

2010. dec. 20. 17:46
 14/20 anonim válasza:
20%

"A kutya" magazint csak 11-14 éves kislányok kezében lát az ember és ők is csak a képeket nézik miközben minden kutyára sikítozva mutogatnak h "jaj de cuki" ez a világ legértelmetlenebb és legidegesítőbb újsága

teljességgel pénzkidobás pénzkidobás

2010. dec. 20. 18:01
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

utolsó: A Kutya magazin a tenyésztésről, kiállításokról szól!

Lehet, hogy te más újságra gondolsz!

A címe: Nemzetközi kutya Magazin a másik pedig a kutya Szövetség.

a más kutyás újságok tényleg csak a kis laikus Tinilányoknak szól!

De ez a kettő nem!

Nemzetközi kutya magazin: [link]

Kutya Szövetség: [link]

ha ezekre gondolsz, akkor tévedsz!

2010. dec. 20. 18:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Én szoktam venni,bár sok értelme nincs.

Legnagyobb része csak reklám meg apróhirdetés.

A decemberi számban 13 oldalon kínálnak eladó kutyákat és fedeztetést.

Magyarázza már meg valaki,hogy hova lesz havonta ennyi kiskutya?

Merthogy jó gazdi nem kerül ennyinek,az biztos.

Van továbbá 4 egész oldalas hirdetés,és vagy 6 féloldalas.

Mindehhez az újság 83 oldal.

2010. dec. 20. 18:38
 17/20 anonim ***** válasza:
A kutya inkább tenyésztőknek, kiállítóknak szól. Ha érdekes kutyás cikkeket és tippeket szeretnél a kutya szövetséget ajánlom.
2012. febr. 29. 15:19
 18/20 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok tenyésztő, de mindig megveszem az összes kutyás újságot. Sok mindent találok benne, ami számomra hasznos és érdekes. Szerintem ez laikusoknak is érkes olvasmány. Nem csak a képeket nézem, hanem mindent elolvasok bennük!

21/L

2012. febr. 29. 16:21
 19/20 anonim ***** válasza:
én 15 éves vagyok..én is tenyészteni szeretnék MAJD..de 2004. óta megvesszük az A kutya magazint :)) imádom,mert minden benne van..most éppen a kiállítások világáról van szó,a Kijevi kutyagyilkolásokról..és persze a kiállítások :)
2012. febr. 29. 18:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez a MEOE-ről szól, és a tenyésztőknek van értelme megvenni hogy otthon is olvathassák a kiállításokról szóló dologkat meg kiváncsi hobbisoknak is van értelme.
2012. máj. 21. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!