Van értelme "A kutya" magazinnak?
Nem olvastam még mindet el, ezt leszögezem, de megvettem egy párat, és semmi értelmes(azért 1-2 cikk igen) nincs benne. Folyton CAC kiállításról írnak, meg erről arról, és kennelek elérhetőségeik, meg reklámok vannak benne. Szóval nem igazán tudok meg többet, a kutyákról, meg a fajtákról. Csak 1-2 cikk van benne a fajtákról, és hasonlók. Akik nem értenek a kiállításokhoz, meg tenyésztéshez, annak nem nagyon éri meg venni, csak, mert megszeretne tudni a kutyákról még többet...
Akkor mi haszna van? Hogy a agy hozzáértő kutyások még okosabbak legyenek?
Ez egy szaklap, tényleg nem sokat ért belőle egy hobbikutyás. De nem ez az egyetlen kutyás újság, a Nemzetközi kutyamagazin vagy a Kutya (laikusok számára) sokkal könnyebben emészthető cikkeket tartalmaznak.
Ez az újság azok számára hasznos, azoknak nyújt újat, akik a sportolnak, kiállítanak vagy tenyésztenek a kutyáikkal. Ez a MEOE hivatalos újságja, nem kezdő kutyatartókhoz szól.
"A kutya" magazint csak 11-14 éves kislányok kezében lát az ember és ők is csak a képeket nézik miközben minden kutyára sikítozva mutogatnak h "jaj de cuki" ez a világ legértelmetlenebb és legidegesítőbb újsága
teljességgel pénzkidobás pénzkidobás
utolsó: A Kutya magazin a tenyésztésről, kiállításokról szól!
Lehet, hogy te más újságra gondolsz!
A címe: Nemzetközi kutya Magazin a másik pedig a kutya Szövetség.
a más kutyás újságok tényleg csak a kis laikus Tinilányoknak szól!
De ez a kettő nem!
Nemzetközi kutya magazin: [link]
Kutya Szövetség: [link]
ha ezekre gondolsz, akkor tévedsz!
Én szoktam venni,bár sok értelme nincs.
Legnagyobb része csak reklám meg apróhirdetés.
A decemberi számban 13 oldalon kínálnak eladó kutyákat és fedeztetést.
Magyarázza már meg valaki,hogy hova lesz havonta ennyi kiskutya?
Merthogy jó gazdi nem kerül ennyinek,az biztos.
Van továbbá 4 egész oldalas hirdetés,és vagy 6 féloldalas.
Mindehhez az újság 83 oldal.
Én nem vagyok tenyésztő, de mindig megveszem az összes kutyás újságot. Sok mindent találok benne, ami számomra hasznos és érdekes. Szerintem ez laikusoknak is érkes olvasmány. Nem csak a képeket nézem, hanem mindent elolvasok bennük!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!