Van értelme "A kutya" magazinnak?
Nem olvastam még mindet el, ezt leszögezem, de megvettem egy párat, és semmi értelmes(azért 1-2 cikk igen) nincs benne. Folyton CAC kiállításról írnak, meg erről arról, és kennelek elérhetőségeik, meg reklámok vannak benne. Szóval nem igazán tudok meg többet, a kutyákról, meg a fajtákról. Csak 1-2 cikk van benne a fajtákról, és hasonlók. Akik nem értenek a kiállításokhoz, meg tenyésztéshez, annak nem nagyon éri meg venni, csak, mert megszeretne tudni a kutyákról még többet...
Akkor mi haszna van? Hogy a agy hozzáértő kutyások még okosabbak legyenek?
Én azoknak tudom ajánlani akik versenyekre járnak vagy épp kutya tenyésztő választás előtt állnak.
Én sok hasznos dolgot olvasok benne,de tény,hogy aki kutyákról akar megtudni dolgokat (fajtákról) annak nem ez az újság a megfelelő..Nekem mikor a kedvenc fajtám volt a címoldalon akkor vettem elöszőr ,emrt kíváncsi voltam mit írnak róla én azóta is megveszem.
Ez szakmai folyóirat.
Aki csak hobbi szinten érdeklődik a kutyák iránt, azoknak nem éppen "érdekes olvasmány".
Leginkább olyanoknak szól, akik hivatásszerűen foglalkoznak kutyákkal. Tehát kiállításokra járnak v. tenyésztik őket.
igen van,
ui. a kutyákkal főállásban foglalkozók (szakemberek, tenyésztők stb.) számára készülő folyóírat.
Ha csak hobbiból érdeklődsz, rengeteg ismertető és hasznos tanácsokat tartalmazó "kutyás" könyv van a könyvesboltokban és elérhető a NET-en is, akár fajtánkén, is rendszerezve. A csak hobbiból érdeklődőknek inkább ezeket ajánlatos lapozgatni, és nem a SZAK-folyóíratokat.
hát igen lakikusoknak tényleg nem sok izgalmasat nyújt. Én már évek óta gyűjtöm, szinte minden hónap megvan, de a kezdetekben mint laikus kutyás csak a képeket néztem. Ma már érdekesebb a számomra is és amikor egyik nap rendszerezés közben végiglapozgattam 1-1 példányt már másként néztem át és sok mindent másként láttam és rengeteget mosolyogtam a régi dolgokon.
Amúgy meg kutyavásárláskor is igen hasznos tud lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!