Hogy érhetem el azt hogy falkavezér legyek?
Figyelt kérdés
Lassan 2hónapja nálunk van az egyik távoli rokonunktól lepasszolt kutyus. Menhelyre akarta vitetni, de én úgy voltam vele hogy befogadom. Próbáltam már csinálni vele ilyen feladatokat, pl kézből etetés, először én megyek be/ki utána ő. Meg sokmindent tanítottam neki, viszont valamiért nem hallgat rám sosem (főleg ha nincs nálam kaja) kutyasuliba tervezünk majd menni, viszont egyelőre a házat csinálom és arra elment sok pénz, így először azt fejezném be. De mit tudnék tenni, hogy számára én legyek az “alfa”, és ha szólok neki egyből rám figyeljen?2022. jún. 27. 15:41
11/18 anonim válasza:
Értem.
Nézegesd ezt a csatornát, mert nagyon jól ért a tréner kutyanyelven.
12/18 anonim válasza:
Ajánlom elolvasásra ezt a cikket. Pont mai.
tl;dr: A kutyáknak fogalma sincs róla, hogy mi vagy ki az a falkavezér. Nincs ilyen hierarchia a kutyákáknál.
13/18 A kérdező kommentje:
Nekem aztán mindehy hogy hogyan nevezzük, de szerintem a lényeg átment. Azt szeretném hogy halgasson rám minden helyzetben
2022. jún. 27. 22:33
14/18 anonim válasza:
Nem gondoltam, hogy 2 hónapos a kutya. Érthetően írtad, hogy 2 hónapja van nálad. Viszont ez nagyon rövid idő ahhoz, amit te elvársz.
15/18 anonim válasza:
14-es, idősebb, mint két hónap. Csak két hónapja van náluk.
A csatorna, amit ajánlottam, tökéletes kezdésnek.
17/18 anonim válasza:
16, látom, megy a kötekedés, havver! :-D lol
18/18 anonim válasza:
Na, gyere, 16-os, lepontozlak, de rendesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!