Akinek volt már spicce mik a tapasztalatai? Milyen a személyiségük?
Jó családi kutyák, alkalmazkodóak, más kutyákkal is simán elvannak, elkísérik a gazdit akárhová, a méretük és cukiságuk miatt szívesen is látják őket. A nevelésük ha fordítasz rá időt, nem lehetetlen,mert egyébként alkalmazkodóak, csak sokan mindent rájukhagynak.
Viszont hajlamosak ugatni, mindenkire felugrani, összevissza szaladgálni, szóval ahogy előttem is írták, mindig kell nekik feladatot adni, mert különben kitalál magának.
Én imádom az én plüssmacim,végtelenül kedves,puszi osztó,bújik es simizteti magát,viszont nehéz a bizalmába férkőzni,de akit szeret árnyékként követ:)
Valóban okos es könnyen tanítható,játékos,igényli a figyelmet es a tanítást,párom tesói imádják lefárasztani a labda meg a dobálós játék a midnene.
Ha egyetlen dolgot változtathatnék rajta,bármennyire is szeretem,kicsit halkítanek rajta :D elég éles a hangja es sokat ugat mindent,amit hall,jelez,es ez eléggé jellemző erre fajtára a többi gazdi is ezt mondja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!