Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szaporítás vagy kiskutya...

Szaporítás vagy kiskutya vásárlás?

Figyelt kérdés
Szeretnék még egy kutyát 2 éves bolognese szukám mellé. Gondolkodtam a szaporításon is, kb 3 kiskutyát biztos kézbe családon belül el tudnék ajándékozni, de mi van ha több lesz? Örökbefogadáson is gondolkodtam, de a szőrre érzékeny öcsém miatt mindenképp olyan kutya kéne akinek nem hullik a szőre, ilyet meg eddig menhelyen nem találtam (benti kutya lenne). Mit javasoltok: szaporítsam a szukámat, vagy vegyek egy kiskutyát?
2010. szept. 19. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
vegyél
2010. szept. 19. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Nézz körül alaposan a menhelyeken vagy bárhol ahol kiskutyákat adnak örökbe. Annyian várnak szerető gazdira, biztosan találsz megfelelőt. Nem is gondolná az ember, hogy milyen és mennyi kutyustól szabadulnak meg nap mint nap.

Szép estét! T.

2010. szept. 19. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:

próbálj meg a többi kutyusnak is gazdát keríteni ha van legalább 5-6 gazdid akkor "szaporíthatsz"azért írtam idézőjelbe mert a szaporító nem ilyen az csak pénzt akar keresni. És most figyelj jön az a rész ahol majd mindenki beszólogat, hogy "hülye szaporító" és hasonlók.

Ha minden kutyinak van gazdija akkor "tenyésztheted"!

De csakis akkor!!!

Ha nem találsz annyi gazdát akkor menj el fajtamentőkhöz olyanhoz amelyik olyan kutyát ment amelyiknek nem hullik a szőre biztos találsz!

2010. szept. 20. 09:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézd csak ők pl. olyasmik, mint amire vágysz: [link]

Szerintem ne tedd ki a kutyádat feleslegesen egy szülésnek, ami rengetegnem várt komplikációval járhat, ráadásul a génjeibe nem látsz bele sem neki, sem az apa jelöltnek.

Makk egészséges kutyák is hordozhatnak genetikailag öröklődő betegségeket.

Szóval szerintem vagy vegyél (rendes tenyésztőtől és ne szaporítótól), vagy próbálj keresni egy póruljárt szőrmókot.

2010. szept. 20. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!