Szaporítás vagy kiskutya vásárlás?
Nézz körül alaposan a menhelyeken vagy bárhol ahol kiskutyákat adnak örökbe. Annyian várnak szerető gazdira, biztosan találsz megfelelőt. Nem is gondolná az ember, hogy milyen és mennyi kutyustól szabadulnak meg nap mint nap.
Szép estét! T.
próbálj meg a többi kutyusnak is gazdát keríteni ha van legalább 5-6 gazdid akkor "szaporíthatsz"azért írtam idézőjelbe mert a szaporító nem ilyen az csak pénzt akar keresni. És most figyelj jön az a rész ahol majd mindenki beszólogat, hogy "hülye szaporító" és hasonlók.
Ha minden kutyinak van gazdija akkor "tenyésztheted"!
De csakis akkor!!!
Ha nem találsz annyi gazdát akkor menj el fajtamentőkhöz olyanhoz amelyik olyan kutyát ment amelyiknek nem hullik a szőre biztos találsz!
Nézd csak ők pl. olyasmik, mint amire vágysz: [link]
Szerintem ne tedd ki a kutyádat feleslegesen egy szülésnek, ami rengetegnem várt komplikációval járhat, ráadásul a génjeibe nem látsz bele sem neki, sem az apa jelöltnek.
Makk egészséges kutyák is hordozhatnak genetikailag öröklődő betegségeket.
Szóval szerintem vagy vegyél (rendes tenyésztőtől és ne szaporítótól), vagy próbálj keresni egy póruljárt szőrmókot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!