Agresszív, de manipulatív kutyával mit lehet tenni?
Nézd, alapjába véve ez a kutya eleve nem arról híres, hogy nem bírná az embereket. Ahogy írtad is, Ausztrál Juhászkutya. Adj neki megfelelő figyelmet. Minden kutyának kell, mégha gyakran olyan hamar egymásba is szeret a gazdi és a kutya. Ismerek olyan gazdikat, akik elakarták adni/menhelyre vinni/szabadon engedni az utcára , mert folyton morgott rájuk, de aztán ahogy elkezdtek nyitottsággal fordulni hozzájuk, mára alighanem a legjobb barátok. Személy szerint, én is vizsgálhattam már olyan eseteket, ahol kutya-gazdi ellentét volt, de mint kiderült, az esetek többségében az ember viselkedése volt a nagyobb befolyásoló, a maradék pedig valami környezeti tényező, vagy korábban ért trauma. Egyébként ez utóbbi opció lehet a Te/Ti esetében is. Nem tudhatod, hogy nem-e passzol az arcod valakiéhez, aki ne adja Isten kisebb korában bántotta. Szintén ennél a lehetőségnél maradva, s ismét a magam tapasztalatával élve, előfordul, hogy más személyét látja benned, annak ellenére, hogy Te nem bántottad vagy bármi nem kutyához méltó viselkedést folytattál ellene. (Nagyon remélem, hogy nem.) Mindezek ellenére, a kutya nem manipulatív, sokkal inkább zavart, ideges vagy agresszív -amit kétlek- de ezen jellemzések sokkal jobban megállták volna a helyüket...
Ne keresd a hibát a kutyában, sugározz pozitivitást felé, kedvességet, légy nyitott, s talán ami a legfontosabb, adj neki időt.
A 20-as voltam.
Nem is kicsit, utolso...
Amugy megertem a kutyat, meg igy, online is hihetetlenul ellenszenves ez a gyerek.
#27, Igen, azt is kéne, de azt hiszem felesleges.
Úgy néz ki ennek az embernek hülyeség bármit is mondani ha minden értelmes választ lepontoz... Nem zavar nagyon, de jobb is, ha nem szereti a kutya.
#25, pedig teljesen igazad van, ehhez hozzátenném még, hogy baromira flegma és mellesleg, nagyképű is.
Egyébként, valszeg tegnap írt egy másik kérdést is ki -ugyan ezzel a stílussal - annyi, hogy az gyérebb, ez pedig ki van színezve.
ugyan ezzel a stílussal
Meg sem lepodom...
Igazi unszimpatikus figura. Latatlanban tenyerbemaszo.
Pontozhatsz 75% hulyegyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!