Lehet adni a kutyának csirke far-hátat?
Eddig nem mertem,mert féltem,hogy nagyon szilánkos a csont.
Vagy a csirkének melyik részét lehet adni neki?
bocs, félbemaradt
Tehát általában színhús.
kutya méretétől függ a csirkenyak adása. meg attól mennyire mohó.a cs.nyak apró csontjai bélelzáródást okozhat.
a kutyáim gyakorlatilag csak cs.farháton élnek..:) az a fő élelmezési forrás mellette a zöldség,tojás, és más vitaminforrás adása sem hátrány. egy
kaját ne adj SOHA, ez a disznóláb csontja. garantált s bélelzáródás.
Imádni fogja a kutyád.én meg szoktam főzni kevés darabolt leveszöldséggel és tojásos tésztával, aztán kézzel összetördelem a far-hátat, hogy ne egyben húzza-vonja a tálból. IMÁDJA!!
Amit viszont nem lehet adni nekik, az az üreges csont, mint a combcsont, láb..Azért, mert ha arra ráharap, az szilánkosra törik, ha mohó a kutyid és nem rágja meg eléggé, akkor könnyen átszúrja a belét a csont.Szomszédunkban volt ilyen eset, meg kellett műteni a kutyit. Persze van olyan eb, akinek kutya-baja nincs tőle, de jobb félni, mint megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!