Hány hetesen lehet ki vinni a kölyök kutyákat? El szeretném vinni a fressnapfba a kiskutyát De még csak 6 hetes korai lenne még igaz?
Figyelt kérdés
2022. jún. 12. 10:12
11/22 A kérdező kommentje:
Ki akarta dobni a gazdi
Így inkább el hoztam
2022. jún. 12. 11:59
12/22 anonim válasza:
Ezt nem értem, milyen gazdi? Hogyhogy ki akarta dobni? Hol született?
13/22 anonim válasza:
Majd 13-14 hetesen, amikor mar osszes oltasa megvan, nem csak ketto, akkor lehet vinni setalni meg kutyas helyekre.
Addig nem kene. Ha van kerted, addig csak oda menjetek ki, ha lakasban elsz, akkor meg max a haz kozelebe, hogy szokja a szobatisztasagot, de ennyi.
15/22 A kérdező kommentje:
Igen nem kellett neki egyik kölyök kutya sem
Így minnel hamarabb meg akart tőle szabadulni
Kertes házban van a kiskutya
2022. jún. 13. 03:07
16/22 anonim válasza:
Én ezt még mindig nem értem sajnos. Szóval hol született ez a kiskutya? Valami hàznál? Kik a szülei? Milyen fajta? Aki ki akarta dobni, gondolom a szaporítója ezek alapján, kért érte pénzt?
17/22 anonim válasza:
Ha kidobta volna, miért kért volna pénzt? Valószínűleg véletlen felesleges alom
18/22 anonim válasza:
Erre vagyok kivancsi. Mert ez nekem furcsa, hogy egy idegen bejelenti egy masik random embernek, hogy : csà, nem kell kutya mert kidobom 6 hetesen?
Szoval, nah…
19/22 A kérdező kommentje:
Ingyen kutyus volt
Gondolom nem tervezett babák voltak így még vált tőlük
2022. jún. 14. 03:34
20/22 A kérdező kommentje:
Nem ismerem az illetőt
Ismerős által hoztam el a kutyust
2022. jún. 14. 03:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!