Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elmentél volna így nyaralni?...

Elmentél volna így nyaralni? Én biztos nem.

Figyelt kérdés
Kutyás ismerősöm három kutyával indul útnak nyaralni, amivel eddig nincs gond. De az egyik kutya szédeleg, volt hogy eldőlt, rákos beteg. 180 km-re mennek egy ilyen beteg kutyával, telekocsival. Pesten egy állatorvosi díj a duplája a vidékinek. Nem lesz ennek jó vége...
2022. jún. 11. 12:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mentem volna, de nem az állatorvosi díj miatt, hanem hogy a beteg kutyát ne fárasszam ekkora úttal feleslegesen.
2022. jún. 11. 12:22
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan már, csak nem képzeled hogy az ilyen majd állatorvoshoz viszi. Kilöki az útra aztán megy tovább.
2022. jún. 11. 12:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Inkabb nem mentem volna nyaralni...
2022. jún. 11. 13:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A válaszolók 99,99 %-a úgyis azt válaszolná, hogy nem menne. Te sem mennél.

Az ismerősöd viszont elment.

Mi értelme a kérdésednek?

2022. jún. 11. 13:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem mindegy? Kíváncsi voltam más is elment volna-e így. Én netto állatkínzásnak vélem. Állítólag hétfőn Bp-n van időpontjuk állatorvoshoz. Én aggódom a kutyusért....
2022. jún. 11. 14:20
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Beteg kutyával biztos nem mentem volna el nyaralni.

Sőt most is van egy 11 éves kutyám aki bár még teljesen jól van, de ha oda jutunk és úgy vélem túl öreg és stressz lenne neki a panzió akkor inkább nem megyek nyaralni. Egy részt nem adnám úgy be panzióba,hogy tudom bármikor meghalhat,na meg a panziósra sem fogok ekkora nyomást rakni,akit mellesleg régóta ismerek.

Nyaralni mi nem kutyával megyünk,mert bár életeim a kutyáim, és hiányoznak is míg 4 napig távol vagyunk,de úgy érzem ez úgy kell nekem. Mellesleg a panzióban remekül bandázik mindkettő,szóval nem negatív nekik sem.

2022. jún. 11. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem meg vannak kutyák, akiknek az utazás és az új környezet nem stressz, hanem egy hatalmas buli.

A kutyáimmal versenyzek + sokat kirándulok, össze-vissza utazunk az országban és külföldön is jártunk már néha. A legidősebb kutyám már nincs a legjobb állapotban, -bár azért nem rákos-, de mégis viszem a több napos elutazásokra, mert amint az első táskát berakom a kocsi, ő beáll a box felöli ajtóba, hogy "oké, de most engem is rakj be, nehogy itthon maradjak", az úton végig alszik, majd boldogan fedezi fel az új környéket. Volt, hogy itthon hagytam, a szüleim meg etették (még otthon lakom), de sokkal jobban érezte magát, amikor jöhetett és semmi stresszt nem láttam rajta.

Egyedül nekem szívás kicsit, mert hozzá is kell alkalmazkodnom.

2022. jún. 12. 06:40
 8/10 A kérdező kommentje:
A kutya természetesen elpusztult fent Bp-n, ahogy sokan megmondtuk. Szombatig fagyasztatja az állatkórházban a tetemet, majd egy hűtőládában hazahozza. Ilyen elmebeteg dolgot még sosem hallottam.
2022. jún. 15. 08:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nyaralni ment Pestre, nem azért vitte oda mert abban bizakodott hogy ott talál jobb állatkórházakat ahol tudnak még tenni érte valamit?
2022. jún. 15. 08:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Biztos. Üdülési joga van egy budai hotelben. Abban bízott hogy a kutya ott jobban lesz.
2022. jún. 15. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!