Elmentél volna így nyaralni? Én biztos nem.
A válaszolók 99,99 %-a úgyis azt válaszolná, hogy nem menne. Te sem mennél.
Az ismerősöd viszont elment.
Mi értelme a kérdésednek?
Beteg kutyával biztos nem mentem volna el nyaralni.
Sőt most is van egy 11 éves kutyám aki bár még teljesen jól van, de ha oda jutunk és úgy vélem túl öreg és stressz lenne neki a panzió akkor inkább nem megyek nyaralni. Egy részt nem adnám úgy be panzióba,hogy tudom bármikor meghalhat,na meg a panziósra sem fogok ekkora nyomást rakni,akit mellesleg régóta ismerek.
Nyaralni mi nem kutyával megyünk,mert bár életeim a kutyáim, és hiányoznak is míg 4 napig távol vagyunk,de úgy érzem ez úgy kell nekem. Mellesleg a panzióban remekül bandázik mindkettő,szóval nem negatív nekik sem.
Szerintem meg vannak kutyák, akiknek az utazás és az új környezet nem stressz, hanem egy hatalmas buli.
A kutyáimmal versenyzek + sokat kirándulok, össze-vissza utazunk az országban és külföldön is jártunk már néha. A legidősebb kutyám már nincs a legjobb állapotban, -bár azért nem rákos-, de mégis viszem a több napos elutazásokra, mert amint az első táskát berakom a kocsi, ő beáll a box felöli ajtóba, hogy "oké, de most engem is rakj be, nehogy itthon maradjak", az úton végig alszik, majd boldogan fedezi fel az új környéket. Volt, hogy itthon hagytam, a szüleim meg etették (még otthon lakom), de sokkal jobban érezte magát, amikor jöhetett és semmi stresszt nem láttam rajta.
Egyedül nekem szívás kicsit, mert hozzá is kell alkalmazkodnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!