Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan vezetnétek rá egy...

Hogyan vezetnétek rá egy barátot finoman, hogy a kutya nem gyerek és a kutyájuk neveletlen?

Figyelt kérdés
Barátnőmék beszereztek a karantén alatt egy kutyát, mint sokan mások. Kisbabaként hozták el és lassan 2 éves de borzasztó neveletlen, de ők vakon és boldogan asszisztálnak ehhez, mert milyen cuki. A kutya teljesen úgy van kezelve, mint egy elkényeztetett gyerek, minden nap főznek rá, organikus illóolajat adnak neki még ruháját vásárolnak neki, mikor legalább 1 milliós kárt csinált a lakásban rágással, nem lehet telefonálni mert végigugatja a kutya, a szomszéd is rosszul van már az ugatástól de persze az is a szomszéd hibája, nem az övék. Hogy vezetnétek fel szépen, hogy kezdjenek már vele valamit?

2022. jún. 6. 22:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Az, hogy költenek a kutyára, főznek rá (lehet, hogy tápokra allergiás, ebbe ne szólj bele), nem baj, a gond az, hogy ennyi kiadás mellett kellene, hogy jusson nevelésre, kutyasulira, trénerre is.

Mondd meg nekik, hogy nem vigyázol a kutyára, mert neveletlen, rongál, sokat ugat, te nem akarsz konfliktust a szomszédokkal, oldják meg másképp, és keressenek egy nekik megfelelő kutyasulit vagy trénert, aki egyénileg foglalkozik velük.

2022. jún. 7. 06:18
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
"Baz+, ez a kutya rohadt neveletlen!"
2022. jún. 7. 08:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg, hogy nem vállalod, hogy vigyázol rá, addig, amíg nem kezdenek vele valamit.

Azzal nincs baj, hogy főznek rá, szuper ha megtehetik, de én azt mondanám, hogy én nem fogok főzni, ha azt szeretnéd hogy ezt egye, főzzön többet, rakjon el a mélyhűtőbe, neked még csak kiolvasztani kell egy adagot. És annyival készüljön amennyi kelleni fog. Vagy arra az időre majd beéri a kutya szárazzal.

A hátránya a finomkodásnak az, hogy nem érződik a probléma súlya. Ha meg nem érdekli, mert neki így felel meg a kutya, akkor így járt, majd keres mást, vagy beadja egy kutya panzióba.

2022. jún. 7. 09:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen barátok mellet neked nincs szükséged ellenségekre. Még te vigyázz rá? Vitesse kutyapanzióba addig, amíg nyaral, gondolom egyszerűbb ingyen rásózni valakire, aki főzzön rá. A cipődet se fizették ki? Ilyen emberekhez be se tenném a lábam többet. Ha neveletlen zárja el...Nekem még attól is lesülne a pofámról a bőr, ha a vendéget vegzálná a kutyám.
2022. jún. 7. 18:16
 15/16 anonim ***** válasza:
92%

Háát figyelj legjobb barátnőm akart régen kutyát,mikor mondta,hogy minden hónapban egy hétig nekem kéne vigyázni a kutyára,míg külföldön nyaralgat.. Mondtam neki,nem nem fogok rá vigyazni tudok ajánlani remek panziót. Az,hogy rám tukmálja 3 hetente a kutyát egy hétre azért ácsi. Szerencsére sikerült meggyőznöm,hogy ne legyen kutyája..

Simán mond meg neki,hogy a kutya neveletlen..

Én biztos megmondanám. Én nem tűröm az ilyen mentalitást,hogy gyerekként kezelik és nulla nevelés. Ilyen neveletlen kutyára nem vigyáznék az fix.

2022. jún. 8. 22:26
 16/16 NTBS ***** válasza:
100%
Leülnék velük és elmondanám.
2022. júl. 3. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!