Hogyan vezetnétek rá egy barátot finoman, hogy a kutya nem gyerek és a kutyájuk neveletlen?
1. A kutya már volt, hogy szétrágta az én cipőmet amíg látogatóban voltam, illetve én fogok vigyázni rá amíg nyaralnak mert a család sem hajlandó erre, de most kiderült, hogy az
Ttszeretnék, hogy én is főzzek minden nap a kutyára, szóval nem belekotnyeleskedni akarok az életükbe, hanem valahol nekem is határt kell húznom.
Az ilyen debileknek hiába mondod.
Ps.te se hívd már kisbabának a kölyökkutyát..mert így te se tűnsz sokkal különbnek.
Micsoda?? Nem viszik magukkal nyaralni?? Milyen lelketlen gazdik.
Mi olyan helyre megyunk,ahova a kutya is johet velunk. Mienk nem ugral,nem ugat es csak akkor ragna,ha nem futnek vele rendszeren.
Állj oda, mond meg, hogy nem vigyázol a kutyára neked nem fér bele, hogy főzz neki vagy vigyázol rá, de nem fogsz főzni (ha van még valami egyéb amit kérnek és nem szeretnéd akkor azt is mond meg) Így meg van a határ.
A cipődet pedig illet volna a kutya tulajdonsainak kifizetnie neked.
Te tudod, hogy milyen kapcsolatban vagytok és belefér-e, hogy elmondd a problémáidat. Én úgy vagyok vele, hogy egy idegen ne ugasson bele az életembe, de egy baráttól elfogadom a kritikát, aztán majd eldöntöm, hogy változtatok-e.
Ha nem akarsz vigyázni a kutyára, mondd meg nekik minél hamarabb és ha kérdezik a miértjét, mondd el, hogy azért, mert neveletlen és akár részletezheted is. A kaját szerintem meg lehetne oldani úgy, hogy előre megfőzik, te meg mindig csak kifagyasztod. Attól meg, hogy sokat költenek a kutya ruhájára, a kutya még nem lesz elkényeztetve, mert neki ez egyáltalán nem érték és lehet, hogy jobban örülne, ha nyáron szabadon lehetne a teste... hasonlóan az illóolajokkal is.
Ha meg zavar a kutya, mikor ott vagy, akkor találkozzatok nálatok vagy egy kávézóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!