Átneveznétek csak azért a kutyátokat, mert egy újabban a családba kerülő embernek is ugyan az a neve, mint a kutyának?
Figyelt kérdés
A kutyám 4 éves, kis kölyök kora óta nálam van és azóta a nevén is szólítjuk, az adott név szerepel a papírjain is. Kb 2 éve bekerült a családba egy ember, akinek szintén az a neve, mint a kutyánknak.
Volt egy megjegyzés részükről, hogy igazán átnevezhetnénk...
2022. jún. 6. 06:33
11/33 anonim válasza:
Az embert kell becézni, 4 éves kutya már nehezen szokna hozzá új névhez
12/33 anonim válasza:
Ha a családtagnak is Blöki a neve, inkább őneki javaslom a névváltoztatást.
13/33 anonim válasza:
Nem tudom, láttátok-e a Nincs kettő négy nélkül c. filmet, de abból ugrott be: Még mit nem! Vàltoztasd meg te a tiédet! 😁
14/33 anonim válasza:
Ha az adott személy is egy légtérben van a kutyussal, esetleg lehet valami beceneven szólni, aztán békesség van, de nehogy ezért újranevezd.
15/33 anonim válasza:
"Volt egy megjegyzés részükről, hogy igazán átnevezhetnénk..."
Meg az anyjuk p.csáját! Mégis mit képzelnek magukról?
16/33 anonim válasza:
Mondjuk nem értem miért kell egy kutyát Dr.Kovács Sándornak hívni,miért nem lehet neki kutyanevet adni...
17/33 anonim válasza:
Véletlenül nem Ubulnak hívják a kutyát?
18/33 anonim válasza:
16 Nem is kell értened! Nem kell mindent megértenetek, csak elfogadni, vagy lapozni. Ennyi.
Az én kutyámnak is ember neve volt, idősebb korában még hozzátettük azt is, hogy "Úr". Hogy kinek tetszik, kinek nem, hát pont leszarom.
19/33 anonim válasza:
Egyébként most már kezdek kíváncsi lenni, hogy hívják a kutyát. Ill. milyen módon csöppent be az új ember a rokonságba. Az egyik lány új párja?
20/33 anonim válasza:
Látod, ezért nem kéne idióta módjára Sándornak meg hasonlóknak nevezni a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!