Valakinek valami bevállt dolog kullancs ellen?
Szomszéd kertekben? Csoda hogy még nem jelentettek fel. A bírság pedig elég sokba kerül. És miért nem mehet be?
Scalibor, Canishield nekünk bevált (ugyanaz a hatóanyaguk), de néhány kutya érzékenyen reagál rá.
Szia!
Mi a Nexgard Spectrat adjuk neki, ezt 28 naponta kell és minden “állatka” ellen véd. Emellett van egy ultrahangos kullancs riasztója.
A nexgard tabletta, és bele megy a kullancs de az első szívásnál el is pusztul, és kiesik. Bár mi minden séta után átnézzük, de így is volt, hogy mi nem találtunk, csak a halott kiesett kullancsot találtam meg a párnáján.
En is falun elek, de ez nekem uj, hogy kinti kutyatok van, de nincs normalis keritesetek es ott maszkal, ahol csak akar.
Attol meg, hogy valaki falusi, tarthat normalisan kutyat.
Igen igen, ez így van. Egy kicsi kutyus amúgy, nem kavar sok vizet:) megkötni nincs szívem, s mikor megyünk a kertbe dolgozni, előszeretettel jön velünk. Mezőgazdasággal foglalkoznak az itteniek,mindenkinek így van a kert.
Én úgy érzem megteszek mindent hogy normálisan legyen tartva a kutyusom attól mert kinti kutya és szeret szaladgálni. :)) most inkább a kullancsok eltávolításán van a hangsúly. Köszönöm az ellenszer ajánlásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!