Nekik csak egy kutya, de nekem A KUTYA volt?
Figyelt kérdés
Kinevetnek az emberek, mert siratom a kutyámat.2022. jún. 1. 09:10
11/15 anonim válasza:
Fogadd részvétem a kutyus miatt! Ne foglalkozz senki véleményével, sirasd meg szegényt ahányszor csak úgy érzed, gyászold meg. Ez a legfontosabb. Nekem tengerimalacaim voltak, mindet napokig sirattam, mindent megtettem értük, Pestre jártunk velük dokihoz vidékről, de sajnos ez is kevés volt, feladták a harcot.. Egy állat, legyen bármekkora is elképesztő mennyiségű szeretet tud adni, szomorú, hogy sok ember ezt nem érti vagy nem tudja megbecsülni.
12/15 anonim válasza:
Abszolút megértelek. 11 éve el kellett altatnom a gyönyörű kiskutyámat, mert valaki megmérgezte fagyállós hússal. Még az orvosnál is szorongattam magamhoz a már halott kutyát és bömböltem a sírástól.
Most yorkink van, 6 éves. Boldog, csodálatos kutyus. Imádjuk apámmal, bele se merünk gondolni mi lesz ha.... ezt egy nem kutyás nem értheti meg. Családtag, ha leviszem a kutyakozmetikushoz ami tőlünk 2 percre van, abban a 1,5 órában is hiányzik nekünk, "üres" nélküle a lakás.
Gyászold meg, hisz ez olyan mintha egy szerettét veszítené el az ember, kit érdekel ki mit mond.
13/15 harebell válasza:
Aki családtagként szereti a háziállatát, az természetes, hogy megsiratja, meggyászolja. Ha valaki ezt kineveti, az őt minősíti, az ő szegénységi bizonyítványa. Próbáld meg ezt kizárni teljesen, elég nehéz időszak ez önmagában is.
14/15 anonim válasza:
Fogadd részvétem. Aki kinevet, abban semmi empátia nincs. Még csak állatszerető embernek sem kell lenni ehhez, hogy egy másik ember fájdalmát, veszteségét megértsük és tiszteletben tartsuk. Aki kinevet emiatt, azzal érdemes megszakítani a kapcsolatot, mert akkor is kinevetne és kárörvendene, ha az édesanyádat veszítenéd el, legfeljebb a hátad mögött tenné, hiszen azon már érezné hogy társadalmilag elfogadhatatlan.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedvességeteket. Nagyon jólesik. Lassan alig merek közlekedni a házban, mert minden rá emlékeztet. Borzasztóan nagy űrt hagyott maga után.
2022. jún. 1. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!