Milyen nevet adnál nekik? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Egy fekete és egy zsömleszínű labrador kölyköt fogunk örökbefogadni. Mindkettő fiú. Név ötletek?2021. máj. 31. 18:45
4/28 anonim válasza:
Huba és Szameg. A legjobb, ha a kötőszót kihagyva hívod őket magadhoz.
7/28 1112 válasza:
Én feketének Bradley (Bredli)-t adnék, zsömlének Donny -t. (Doni pl Donát, Donován) [Nem ismerek ilyen nevű kutyákat.]
9/28 anonim válasza:
A fekete Sötét, Lavor, Labor ,Csontos, Takarodj, Éjszaka, Sötétség, Bogyó, őrszem, Balázs,Ribizli, Afonya , Fekete eper, Szeder, Lyukas,Szegény, Csöves,Bors Diadal
Stb.
A zsemle szinu :Zsemle , lavor ,Labor, Gyere ide, Furi, Viktor,Citri, Citrom , Manó, Odvas, cuki, gazdag, Csövi, Napfény, Cukor,Só,
Együtt a 2: jing jang, csórók, paprikák, stb.
10/28 anonim válasza:
#9 Körülbelül szétnéztem a lakásban, és ugyanezeket találtam. Itt valami nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!