Milyen nevet adnál nekik? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Egy fekete és egy zsömleszínű labrador kölyköt fogunk örökbefogadni. Mindkettő fiú. Név ötletek?2021. máj. 31. 18:45
11/28 1112 válasza:
Nemtom illik-e ilyen neveket adni,de nekem pl eszembe jutott egy olyan, hogy Bantu és Bandi. :) Valahogy most beugrott hogy olvastam olyat, hogy bantu néger, ők népcsoport; tehát nemtom így pl szabad -e elnevezni kutyust ; de mondjuk lehet,hogy ezek a nevek így aranyosak. Remélem,nem sértő senkire nézve; mert hangzásra amúgy aranyosan hangzik. A Bandi meg az András egyik beceneve.
12/28 anonim válasza:
Kedves 10es nekem ezek random eszembe jutottak de örúlök hogy epp ezek vannak körülötted a csöves3ket leszámítva ha egyálltalán vannal
14/28 anonim válasza:
Fekete: Bandita, Maffia, Ninja
Sárga: Joker, Konor, Cooper
15/28 anonim válasza:
#12 Pont azért írtam az elejére, hogy "körülbelül".
Nincsenek nálam csövesek.
Csak miért nem lehet normális nevet adni egy szerencsétlen állatnak?
Csövi... Hú, b@szd meg. Én felkötném magam a helyedben
16/28 anonim válasza:
#15 jó ertem hogy a körülbelül szó mit jelent
Mondjuk szerinted mondjuk Bodri legyen valamelyikük neve????
Na mindegy nyugodj bele nem kotom fel magam
17/28 anonim válasza:
"Mondjuk szerinted mondjuk Bodri legyen valamelyikük neve????"
Igen. Régre nyúló állatnév, és még mindig értelmesebb, mint a "Só", "Cukor" stb.
Komolyan egy zsemleszínű kutyának azt a nevet adnád, hogy "Zsemle"? Hűha
18/28 anonim válasza:
Cole és Cody,Leon és Liam,Jack és Jake,Miki és Mike,Riley és Ripley..
Vagy ha már feketék lehetnek Cola és Pepsi :'D
19/28 anonim válasza:
A fekete lehetne Kávé, a sárga meg Barack.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!