Az olcsó teljes értékű tápokkal mi a baj?
10. Sajnos nem kicsit volt barnás a szőre, és szinte az egész testén, és amíg tápot evett addig olyan maradt a szőre, majd kb 1 hónap nyersezés után kezdett szép fényes fekete lenni a szőre.
Az első kép az tavaly áprilisban készült, a második viszont júliusban.
Illetve linkelek videót, így talán jobban látszik. (Azok a régebbi videók amin rózsaszín a nyakörve) [link]
"ha még így sem megy akkor leírom.
1. kép: barnás árnyalatú a szőre, tápanyaghiány.
2. kép: fényes fekete a szőre, mert megkap minden szükséges tápanyagot."
Értem, így már világos. De mondjuk kezdhetted volna ezzel is. Honnan találjam ki, hogy mit akarsz a képeddel? Azért gondolatolvasást ne várj tőlem!
13# Egyik kopott szőr, éves, természetes vedlés, szőrváltás előtt és után.
Mint a nyári gumi, téli gumi.
Nyári bunda, téli bunda.
Nyári fakó és sprőd az UV sugárzás miatt.
Nem kell misztifikálni!
Nem te misztifikálsz!
Az misztifikált, aki a kutya gazdája, aki azt állítja, hogy a barf miatt szép a bunda.
14# vagyok
16.: Így már világos :)
De azt még mindig nem értem, hogyha tényleg akkora hülyeséget írt, akkor miért lett ennyire felpontozva?
Mert az utóbbi időben nagy biznisz a barf etetés, azt hájpolják ezerrel.
(amíg szalmonellás nem lesz a saját kutyájuk)
Ez az előzetes tanulmány a Salmonella spp. csont és nyers táplálék (BARF) étrendben és az azt fogyasztó kutyák székletében. A szalmonellát a BARF takarmányminták 80%-ából ( P < 0,001) és a táplálékkal táplált kutyák székletmintáinak 30% -ából izoláltuk ( P = 0,105). A nyers csirkével etetett kutyák ezért környezetszennyezés forrásai lehetnek.
Magyarországon is rendszeresek a barf - szalmonella fertőzések csak azt elengedik a fülük mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!