Mitől folyik a könnye?
Van egy shih-tzu-m és eléggé folyik a könnye.
Elvittem már orvoshoz, kaptunk 1 szemcseppet és 2 kenőcsöt. Egyik sem ér semmit! Visszavittem hozzá és azt mondta nem tud vele mit csinálni, mert lehet h el van dugulva a könnycsatornája. Na de akkor nem is könnyezne, nem?
Azzal nem is lenne baj h könnyezik, de összefogta teljesen a szőrét is és még büdös is neki.
Itt egy kép róla: [link]
Állandóan mosom a szemét, bórvízzel is próbáltuk már, de nem szedi le rendesen, csak felületesen.
Természetesen elviszem másik orvoshoz is, de kíváncsi vagyok h mások is vannak-e így ezzel.
Előre is köszi!
ha egy icipici szőrszál is irritálja, akkor is könnyezhet.
le van vágva teljesen a szeme körül a szőre?
igen a másik doki lehet jobb lesz, és ér is vmit amit ad nektek.
remélem rendbe jön a kutymuty. vannak olyanok, akik azt mondják, van pár kutyafajta, akik ilyenek. de szerintem sem szabad ennyiben hagyni. az nekik is rossz.
Ez egy régebben készült kép. Most totálisan le van nyírva mindenhol a szőre a legkisebb fejjel ami a kozmetikusnál van. Nem is tudom hányas, de kilátszik a bőre is. a szeme körül is kinn van a bőr annyira teljesen le van nyírva neki.
Nem tudom, hogy lehet-e kötőhártya mert nem csipásodik neki.
mi pont most voltunk dokinál(sajnos), (1. vok), és ott is ki volt téve valamilyen papír, ami a kutyusok szemével kapcsolatos.
de az inkább szemszárazságról szólt:S
mikor kezdett el így folyni a könnye?
ha annyira le van vágva a szőr, akkor valami biztos nincs rendben:S
Hát igen, sajnos tuti h itt van vmi baj.:(
Amíg kisebb volt semmi gond nem volt a szemével. 10 hónaposan ivartalanítva lett, utána kezdődött, de manapság már nagyon durva neki.
Van h dőrzsöli a lábához a szemét, de szerencsére nem mindig.
Utána nézek, köszönöm! :)
Mi volt a baja amúgy a kutyusnak? Mondott vmi konkrétumot a doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!