Szerintetek könnycsatorna elzáródása, ha 3,5 hónapos babámnak kb 2x/nap folyik a könnye a bal szeméből a jobból kb 1x. A szemzugba kb 2-3 alkalommal veszem ki a csipát?
Figyelt kérdés
Elég, ha a védőnő javaslatára a szemzugát kör-körösen maszírozom, és kamillateával az esti fürdetésnél tegnaptól átmosom. Kaptunk még a doktornőtől Brulamycin szemcseppet, de ezt még nem használom, mert azt mondta, hogy csak akkor, ha ezek nem mulsztják. Mit tehetnék még? Egyáltalán ezek a tünetek lehetnek könnycsatorna elzáódására utaló jelek? A válaszokat előre is köszönöm.2010. márc. 16. 15:38
1/2 anonim válasza:
Az én lányomnak eléggé váladékozott a szeme, és nekem azt mondták kamillával ne csináljam mert allergizálhat.
Brulamicint használtunk, de neki nem múlott el, 3 szor mosták át neki mire 4 hónapos lett.
Szóval ehhez szerintem látni kellene, így nehéz megmondani.
Az átmosás rossz, én nem is maradtam, de nem is lehet bent maradni.
Persze a muszáj nagy úr.
2/2 Vilcsianyuja válasza:
nálunk két hetesen jött ki az elzáródás, kamillás vattával törölgettem, pár nap alatt teljesen rendbejött. és igen, a babád tünetei bizony könnycsatorna elzáródásra utalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!