Ez jónak tűnik nektek?
Kutyámnak hamarosan műtétje lesz, legutóbb a szokásos lámpabúra szerű gallérja volt, de utálta, meg ment neki vele mindennek. Ez biztos kényelmesebb lenne, de valóban meg tudja akadályozni a seb piszkálását?
Igazabol ez egyaltalan nem kenyelmesebb nekik szerintem, en beszereztem, de a kutyam nem tudott benne normalisan fekudni, pihenni.
Jobban nez ki, meg konnyebb vele kozlekedni, de ha szerencsetlen lefekudne, akkor eleg hulyen tartja magat ezzel.
Én legutóbb ilyet vettem a Fressiben. Nem olyan merev, mint a szokásos műanyag és elvileg helyenként ki lehet belőle látni. Kb. 3 hétig kellett hordani, a végére kicsit összeesett (mert azért ezzel is nekiment ennek-annak, de szemre kevésbé ütődött meg és talán jobban mozgott vele és jobban viselte), de vettem alá egy kisebb hagyományos műanyagot, hogy legyen tartása (végül nem tettem bele).
Ez addig oké, amíg le nem fekszik benne a kutya. Töri a gerinc vonalát, rövidtávon kényelmetlen, hosszútávon káros is.
Esetleg talölcsérre nem tudnál rátréningezni, hogy szokja a közlekedést benne és ne műtét után legyen pánik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!