Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kínai kopasz kutyának ugye...

A kínai kopasz kutyának ugye a pofiját is meg kell nyírni, de ott nincs bajsza, vagy valami amit ha levágunk baj lesz? Vagy egy az egybe letolhatjuk az arcát?

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Szegény már eleve kopasz :-) mit akarsz még rajta nyírni? Mit értesz az alatt, hogy a pofiját IS?
2010. szept. 16. 22:16
 2/7 A kérdező kommentje:

A feje szőrős, ugymond van haja :) És a pofiján nő úgy egy centis szőr, amit le szoktak nyírni.

Ezen a képen látszik, hogy az orra körül, szeme alatt, szájánál megnyírják.. [link]

De viszont ezen a képen látom, hogy ennek a kutyánák van bajsza, az enyémen amúgy nincs ilyen hosszú bajusz. [link]

Szóval ha teljesen leszedem neki ott, ahogy azt kell, nem lesz baja??

2010. szept. 16. 22:21
 3/7 Norczy ***** válasza:
szerintem őket nem nyírják a pofinál. Ez egyed függő lehet kinek hogy nől a szőr a pofijánál.
2010. szept. 16. 22:34
 4/7 A kérdező kommentje:
De nyírják, ezt biztosan tudom :))
2010. szept. 16. 22:35
 5/7 Norczy ***** válasza:
hát akkor nem tudom!XD
2010. szept. 16. 22:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Persze, hogy nyírhatod, de ezt már írtam neked.

Ha esetleg nekem nem hiszel, látogass el ide:

[link]

és nézegessél képeket.

Nemcsak a kiállítási, a hobby kínainak is nyírják a pofiját,még a szőrös változatnak is, és ebbe karatlanul is beletartozik a bajusz is.

A második képen a kutyi true hailess, nekik van a lehető legkevesebb szőrük a kínaiak közül, így valószínűleg a pofiján is alig nő szőr, így nem kell borotválni, ezért lehet meg a bajusza is.

2010. szept. 17. 08:49
 7/7 anonim ***** válasza:
igen, nyírják, igen van ott bajsza, nem nincs ott olyan amit ha levágsz baja lesz.
2010. szept. 17. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!