Hogyan lehet a kutyusomat rá venni a kutya ólra ?
Van 2 egy éves kutyusom , a gondom az , hogy hiába van nekik ígényesen megcsinált óljuk nem mennek be , inkább áznak fáznak , az ajtóban a küszöbön fekszenek. Pedig az oljukban nem áznának és ki is van bélelve az alja . Ezek puli - pumi fajták .Nem fajtiszták , az anya puli az apa pumi volt .
Jó válaszért felpontozlak .
1.-el ne foglalkozz!
És az ebekkel sem, majd bemennek, ha akarnak!
Nem trollkodik. Apám is épített a kiskutyának ólat/házat, amikor megkapták, és nem akart bemenni, pedig ott volt a télikertben.
Persze a bejárata az egyik falra nézett, mondtam, próbáljuk a bejárat felé fordítani, biztos látni akarja, mikor jövünk ki.
Azzal a lendülettel bele is ment, ahogy átfordítottuk.
*rávenni
*kutyaól
És de, fajtiszták. Anyja is apja is kutya. Kutya a faj, fajta a puli, pumi.
Szerintem is az egyeske csak trolkodik mert biztos unatkozik és megtalált engem , de sebaj Tóbiás .
3 . Így is felfoghatnám , majd be mennek ha akarnak . Csak nagyon sajnálom őket , végül is nem kivert kutyusok . Kutyás voltam de az idő elvette tőlem . Öreg volt már . Több mint húsz éve történt és még ma sem tudtam feldolgozni , ezeket a blökiket sem akartam , de ők találtak rám és itt is maradtak az udvarban . Én balga , megkedveltem őket mert aranyosak , éberek , nem kaparnak és a lábamról szinte levernek ha meglátnak . Szőval szeretni való kis huncutok . Ebben az esetben nem én választottam , ők találtak engem . 2 kutyusról nem is akartam hallani , de mit tesz a sors , meglepett rögtön kettővel , én meg bevállaltam .
Hőfüggöny van? Mert sokan azt sem szeretik, mert nem látnak ki.
Azon kívül, lehet, hogy a mérete nem jó.
Vagy a bélés nem jön be nekik (volt kutyánk, ami semmilyen bélést nem tűrt meg, a sima falapon aludt csak).
Nem jó, ha beteszed a kaját, minden csupa kosz lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!