Miért issza meg a saját Pisijét a kis kutyàm?
Figyelt kérdés
Egy olyan kérdésem lenne hogy a 10 hetes beagle kis kutyám elkezdeni nyalogatni tehát inni a saját pisijét ez mitől lehet ?2022. máj. 2. 08:36
11/15 anonim válasza:
Ez hülyeség, hogy azért eszi a saját ürülékét/issza a vizeletét a kutya, mert le van szidva szobatisztaságra nevelésnél. Hogy máshogy értené meg, hogy bent nem szabad? Én mindkét kölyökkutyámat leszidtam kb. 4 hónapos koruk után, ha bent végezték a dolgukat, így 2 hónap alatt felfogták, hogy bent nem szabad. De soha, egyszer sem ették a saját ürüléküket és a pisit sem nyalják fel. Ez valamilyen tápanyaghiányra szokott utalni, kérdezd meg az állatorvost.
12/15 A kérdező kommentje:
Na ez egy normális válasz volt ! 5 -én visszük oltásra és akkor majd meg nézi az orvos
2022. máj. 2. 12:55
13/15 anonim válasza:
Mit tettél azért, hogy tudja azt hogy a pelenkára kell pisilnie?
Egyébként kicsi, kicsi a hólyagja, nem bírja tartani. Netto baromság egy ilyen idős kölyköt ezért leszidni.
14/15 anonim válasza:
Oltás nélkül kaptad meg a kutyát? Vagy saját alomból van? Amikor pisilni készül, akkor meg kell fogni a grabancát, és ki kell rakni az udvarra, hogy szokja meg, ott kell elvégeznie a dolgát.Ha városban laksz, akkor nem tudok tanácsot adni.
15/15 anonim válasza:
#13 én is ezért írtam, hogy kb. 4 hónapos kor után van értelme leszidni, mert akkor már több órán át vissza kéne tudni tartania. Egy 10 hetes kölyköt nem szabad! Még fizikailag képtelen visszatartani szegény. Ha pisil/kakil, ráteszed a pelusra és dicséred, ha ott végzi a dolgát. De amúgy ha pelusra szoktatod, akkor azt tanulja meg, hogy szabad bent wc-zni. Kintre kéne szoktatni, csak az utcára ne vigyétek még le, amíg nincs meg minden oltása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!