Miért issza meg a saját Pisijét a kis kutyàm?
A pisit miért írtad nagybetűvel? Mert tulajdonnév?😉
Másik kérdésem, hogy hova pisil a kutya, hogy tud belőle inni?? Bilibe?
4-iknek írom !
Hogy miért írtam nagy betűvel ?
Mondjuk mert véletlen be nyomtam vagy a telefon úgy írta be ? De ha egy ilyenbe bele tudsz kötni a sokat nem várok tőled !
És nem ,nem bilibe pisil hanem a földre és mivel van nyelve fel tudja nyalni /inni !
A föld felissza a Pisit. Onnan mehez lehet meginni.
Ne engedd neki.
Lattom gyerek korod nem volt hogy mindenbe bele tudsz kötni ! Most akkor bele Kössek én is abba hogy kiskutyába írtál egy t betűt ?
De nem fogok mert nem megyek le az óvoda szintre !!
Ja és ha olvastad volna akkor ,tudna mivel kiskutya meg és nem lehet kivinni az oltások előtt , akkor tudnád hogy a föld az itt bent lakásba jelenti a földet meg tisztán le volt írva hogy pelenkára szoktatás van !
Ja és ha jól tudom akkor a lakásba a föld nem szívja be :)
Az helyet hogy próbálsz belekötni mindenbe és nem tudsz írni egy normális választ se akkor igazából ne is írj , mert ha nem tudsz normálisat írni csak próbálsz belekötni mindenben akkor ne is írj ha nem menj vissza az oviba mert ott van meg az agyi szinted ! További szép napot !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!