A Boston Terrier mehet képcsőn?
Figyelt kérdés
Tudtommal a francia bulldognak nem szabad az izületei miatt, de a Bostonnak viszonylag hosszúak a lábai a testéhez képest.2022. ápr. 29. 21:40
1/6 anonim válasza:
Attól függ mennyi lépcső! Elvileg egy kis testű kutyának se tesz jót a sok lépcsőzés.
Ennek ellenére nekem bostim van, amíg kölyök volt ölbe vittem most már magától közlekedik az elsőre meg vissza séta alatt. Semmi hátrányát nem érzem eddig.
2/6 anonim válasza:
Semelyik kutyának nem tesz jót a lépcső.Ha lehet minél kevesebbet.A Boston nem egy nagy fajta amit ne lehetne felkapni,kapd fel vagy ha van akkor liftezz vele.
3/6 A kérdező kommentje:
Fél éves kutyusról van szó. Ahhoz képest úgy szalad fel a lépcsőn. 2 emeletet megy. Köszi az információt! Innentől, akkor figyelek, hogy kézben vigyem.
#1 Mennyi idős korától engedted "lépcsőzni"?
2022. ápr. 29. 22:33
4/6 anonim válasza:
Egy éves korától már engedtem de nem mindig! Hosszú séta után ölbe vittem! 2 éves korától magától közlekedett!
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2022. ápr. 29. 22:41
6/6 anonim válasza:
Nem igazán tesz nekik jót. Persze néha lepcsőzhetnek, de én alltalában az ölemben viszem az enyémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!