Hogy lehet leszoktatni a kutyát,hogy ne harapjon minket?
Kérdező, nem olvastam semmit félre, te magad ezt irtad, erre reagáltam:"Nagyon reméle hogy lassan erről is sikerül lesziktatni,mert borzalmas .Kislányom két éves,őt is szokta harapdálni,illetve ha hagynám harapdálná.De mi ha kint homokozunk,ő bent van a házban."
Tehát :"Kislányom két éves,őt is szokta harapdálni,illetve ha hagynám harapdálná.De mi ha kint homokozunk,ő bent van a házban"
Erre írtam hogy SZEPARÁLNI. Kennel, mert az a kutya számára is megfelelő ha van bőven tere.
Ha csak egyetlen egy alkalommal véletlenül nem zárod az ajtót vagy bármi közbejön ami miatt kijön a kutya a házból miközben a pici lány a homokozóban csücsül....
Az én ebem óvatosabb volt ugyan, játékból harapdált, de néha rendesen odafogott.
Ilyenkor megharaptam a fülét, néha az orrát, és rögtön mondtam neki, hogy "FÁJ!".
Mióta megértette, és összekötötte a "fáj" szót azzal az érzéssel, ami neki fáj, azóta ha csak hallja a szót, azonnal abbahagyja a hancúrt. Kutyusod rájött, hogy sakkban tud tartani azzal, ha téged bosszant, vagy ha a gyereket kell féltened, míg nem vagy vele. Előzd meg a bajt valami módon, mert előbb-utóbb addig fajul a helyzet, hogy meg kell válnotok a kutyától.
Kérdező egy tipikus divatból kutyát tartó.
Milyen menő már hogy ami kutyánk ekkara nagy (hahaha...)
7 hónapos kutya eleve nem kölyök de ez a legkisebb gond kérdező agyában.
Viszont nekem sem kedvem sem türelmem nincs a felvilágosítást folytatni.
Leírtam racionális érveket stb.
kérdező lehurrogott (fikázott) innentől nem az én bajom.
Ennyike. Etesse meg a gyerekét a kölyök 7 hónapos kaukázusival!
Egy hülyével kevesebb... ahogy tartja a mondás.
19# Te egy szánalmas surmó voltál vagy és az is maradsz.
Csinálj amit akarsz.
Pont az ilyen értetlen, "nyakas-paraszt" kerdezőket szokták magukra hagyni.
Kérdezel valamit és hiába a valaszok, utana csak hajtogatod az érveidet.
Pusztába kiáltott szó 😃
Mi 8 honaon at jatszottuk ezt. 7 honaposan vettem en is az ov kutyam. Leultem simizni es ramfogott. Fajt. Raszoltam,h nem es azonnal elmentem onnan.
Esetleg olyat is csinalhatsz,h ha elsonek harap ,akkor foldhozcsapsz mellette vmi kaviccsal telt palackot es mondod a nem szot es otthagyod. Ez hatha hatasosabb.
Mostmar nem harapdal,ha simizem olelgetem.
Ha fiatalabban veszed,akkor kissebbkent kell leszoktatnod errol.
Amig nem szokott le a harapdalasrol,addig ne menjen a kislanyodhoz,csak szajkosarban.
Ne altattasd el szegenyt. Nem tehet rola a kutya,h nem figyelt oda erre a tenyeszto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!