Akinek másokkal agresszív, házőrző kutyája van és nincs kire bíznia a kutyát, hogyan mennek el otthonról több napra, például nyaralni?
A kutya tipikus házőrző, aki agresszívan lép fel az idegenekkel szemben. Ilyen kutyát gondolom kutyapanzióba sem lehet rakni.
Tegyük fel, nincsen senki, akire rá lehetne bízni a kutyát több napra.
Nem tudom, ilyenkor hogyan oldja meg egy pár a több napos nyaralást.
Igen, vannak fajták, amik nem azért agresszívak az idegenekkel, mert szocializálatlanok, hanem ilDn a természetük!
Például - ahogy írták - kuvasz! A németjuhászt is említhetném!
10-es ! Igen,az nem agresszivitas,h vedi a teruletet. Erre lett kitdnyesztve mindinden ov kutya…
Csak vannak …, akik ezt nem ertik
Erről beszélek, tökre más eset, mintha séta közben lenne agresszív emberekkel. A legtöbb kutya territoriális. Már pedig, ha rábízom valakire a házőrzőmet, akkor ő jön hozzánk a kutyát gondozni, nem fordítva, így kénytelen lenne bemenni a kutya területére, amit bizony őriz és véd, teljesen jogosan 🤷♀️
Én egyébként egy németjuhászhoz járok sétáltatni és ő simán beenged, de ő a ritka kivételek egyike, nem ez a jellemző. Azért először én is óvatosan nyitottam be hozzá, nehogy a 30 kilós kutyát az arcomban találjam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!