Hogyan tudnék védekezni egy esetleges kutyatámadás ellen?
tegnap 09:06
Igen az vagy, egy állatkínzó!
Majd ha a te kutyád is véletlenül elszökik, kívánom hogy valami hozzád hasonló okostojás félelmében fújja le paprika spray-vel! Azután kíváncsi lennék a véleményedre
hogyan vélekednél (pl. Maradandó károsodást okoz).
Akinek az első gondolta, hogy mit tegyen ha szembe jön egy kóbor kutya és az a paprikaspray az aztán nagy állatbarát mondhatom. Állszent majom vagy, semmi több.
Inkább vegyél közösségi órákat kutyasuliban például a sípod meg a sprayd árából.
Szerintem te hiába álltál kétszer is sorba amikor osztották az észt.
21es
Eloszor is, az en kutyám mégha elszokne sem bántana senkit. Másodszor nem mondtam egy szoval sem hogyha felem jon egy kutya lefujom, csak ha támad. Egy baratnomek kerteshazban laknak, es átfert a kutyajuk a kerítés között. Az a kutya 8 év alatt egyetlen egyszer sem szokott ki, hogy miert? Mert az egészet behálózták. Megakartak oldani, megoldották. Szval nekem senki ne mondja azt, hogy nem lehet egy kutyát a kerítés mogott tartani. Figyelj, ha én olyan áron állatkínzó vagyok, hogy megvedem a sajatjaim, akkor legyek. Imadom az állatokat, de egyiket sem szeretem jobban a sajatomnal, ezt nem is szégyellem. Bármeddig elmennék hogy nekik ne legyen bajuk.
Egyébként megérkezett a sokkoló egy par napja, hihetetlen milyen oriasi önbizalmat ad. Mar olyan értelemben, hogy nem félek kimenni este. Mar csak ezt is mégegyszer koszi!!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!