Bichon bolognese kiskutyust szeretnék venni karácsonyra a kislányomnak. Tud e valaki ebben az időszakban születendő, eladó kutyusokat?
Sajnos nem lehet megbeszélni, a barátnőmnek kellet volna egy hét még mielőtt elhozta a kiskutyáját, de nem tudják tartani, akkor sem ha fizeted a tartását. Úgyhogy átszervezte az életét, és elhozta amint tudta, nehogy elvigyék előle.
Egyébként a karácsony környéki kutyavásárlás már csak azért is necces, mert nyilván olyankor a legnagyobb a kereslet, olyankor árasztják el úgy igazán a szaporítók a piacot. A rendes tenyésztők meg nyilván nem az alapján választják ki álmaik párosítását, hogy mikor tüzel a szuka.
Tehát nagyon kicsi az esély karácsonykor normális helyről kutyát találni. Szóval mindenképp a menhely, mindig vannak kölykök is, karácsonykor is lesznek.
én a Mestergomi kennelből fogok venni,de nem tudom,hogy van-e,illetve lesz-e nekik mostanában kutyusuk...
www.mestergomi.com
OFF: :) Én 8 évesen kaptam az új családtagot, aki még mindig velem éli az életét, és remélem még 10 évig velem lesz
On: Ha megmondod merre laktok, tudnék ajánlani ott lévő tenyésztőket, vagy menhelyeket amik közel vannak.
Szegeden a Tappancs van legközelebb, mint menhely.
De ha komolyan gondolod a tenyésztőtől vásárlást, akkor viszont tökmindegy, hogy az országban hol van, a kiskutya hazahozatala elenyésző pluszköltség a 100.000 forint körüli vételárhoz képest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!