Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Be lehet vinni kistestű...

Be lehet vinni kistestű kutyát az Auchanba?

Figyelt kérdés
Messze van Budapest, és a kutyám nagyon szeret kocsiban ülni és nézni ki az ablakon, új helyeken sétálni, ezért gondoltam elviszem magammal ha már úgy is dolgom van ott. Szeretnék bemenni az Auchanba vásárolni pár dolgot, hordozóban beengednek kistestű kutyával? (Azért kérdezem itt meg, mert megnéztem és valahol azt írják igen, pár helyen meg azt írják hogy nem)

2022. ápr. 22. 17:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
32%
20-as, pont ugyanezt írom, a vakvezetők nem nyalogatják az árut, és más kutyák is képesek erre. Én jártam már a kutyámmal kutyabarát étteremben, érdekes, nem nyalt bele semmibe, boltban is jártam már vele, ami kutyabarát, ott sem nyalt össze semmit, nem ugrált fel semmire. Miért? Mert meg van nevelve, pedig nem vakvezető, és más kiképzése sincs, egy egyszerű mentett keverék. Ellenben látok családokat élelmiszerboltban, a gyerek majszolja a zsömlét, tapogatja a csokikat, egyszer még egy félig megevett jégkrémet is találtunk a szüleimmel a hűtőpultban, azt sem kutya fogyasztotta el.
2022. ápr. 23. 10:54
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
19-es hiába lehet erre megtanítani más kutyákat is, akkor sem lehet bevinni őket. A vakvezető kutyák azért mehetnek be mert nincs más választás. A vakoknak kellenek ők a boltban is
2022. ápr. 23. 11:08
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy Magyarországon nem lehet, arra reagáltam, hogy valaki írta, hogy nem akarja, hogy a kutyák összenyalogassák az árut.
2022. ápr. 23. 11:39
 24/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok jött velem egyik barátom is, a kutyát beengedték a fressnapfig, máshova nem. :) Köszönöm a válaszokat. Aki azt írta, hogy a kutyát a gyerekemként kezelem, meg hogy milyen undorító hogy "összenyalogatja a kaját": Nyilván nem arra gondoltam, hogy behajoltatom a kaják felé meg ilyenek, nem értem mi a baj vele ha valaki úgy kezeli, nyilván van egy határ de tök jó dolog szerintem hogy valaki annyira szereti a kutyáját mintha a gyereke lenne, és szerintem nem valami jó dolog a kutyát a kocsiban hagyni.
2022. ápr. 23. 20:14
 25/27 qkker1 ***** válasza:
78%

"Nem. Csak vakvezető kutyák mehetnek be."

És a rendőrkutyákat.

2022. ápr. 24. 13:30
 26/27 anonim ***** válasza:
67%

24# Nyilván, aki az élelmiszer összenyalingatásáról írt, az nem százas. Az ilyen sarkosító, csúsztató emberek nem vitapartnerek, nem korrektek és buták mint a föld. Az ilyen maradjon csak meg a saját közegének, hasonlók között bontakozzon ki. Az átlag ember ilyennek azonnal hátat fordít és nem áll le velük.

Egyébként meg: az összes raktárban szép számmal vannak kártevők, csótányok, patkányok mászkálnak az árun. A cipőnk talpáról verjük föl a port a polcon lévő cuccokra, azzal a cipővel amivel esetleg előtte emberhugyas járdán jártunk. Ugyanez a cipő a gyerekkel együtt konkrétan beleáll a bevásárlókocsiba és 10 percen belül teszi rá a következő vásárló a felvágottat, kenyeret. Ugyanezek a gyerekek szinte alap, hogy "összenyalingálják" az árut, tehát a felsőlégúti- és enterális megbetegedés emberről-emberre terjedésének tökéletes alapot adnak. Ugye senkinek nem ismeretlen látvány a péksütiben turkáló nyálas kezecske, vagy a szétmajszolt túrórudi, kifli, Kinder tejszelet? Na, ezekhez képest a legkevesebb baj a sorok között elmasírozó, vagy kémlelőnyílásos hátizsákban bevitt kutyával lenne. Nem, nincs kutyám.

2022. ápr. 24. 15:28
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
25-ös nyílván, ha valami rendőrségi ügy van, akkor a rendőr kutyák is bemehetnek.
2022. ápr. 24. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!