Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Be lehet vinni kistestű...

Be lehet vinni kistestű kutyát az Auchanba?

Figyelt kérdés
Messze van Budapest, és a kutyám nagyon szeret kocsiban ülni és nézni ki az ablakon, új helyeken sétálni, ezért gondoltam elviszem magammal ha már úgy is dolgom van ott. Szeretnék bemenni az Auchanba vásárolni pár dolgot, hordozóban beengednek kistestű kutyával? (Azért kérdezem itt meg, mert megnéztem és valahol azt írják igen, pár helyen meg azt írják hogy nem)

2022. ápr. 22. 17:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%

9: "a kutya az új gyerek..."

Ezért gondolják, hogy bevihetik...

2022. ápr. 22. 19:11
 12/27 A kérdező kommentje:
Kilences, leírtam a kérdés alatt..
2022. ápr. 22. 19:15
 13/27 anonim ***** válasza:
48%
Olaszországban még több helyre bemehet a kutya, meglepődnétek, akik annyira ellenzitek. Nem arról van szó, hogy a kutya az új gyerek (bár egy jól nevelt kutya jobban viselkedik, mint a legtöbb gyerek). Tudom, nálunk az állattartás sem áll a helyzet magaslatán, de akik magukkal viszik kutyabarát helyekre, azok azért figyelnek a szocializációra is, és általában az ilyen kutyákkal nem szokott probléma lenni.
2022. ápr. 22. 19:15
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért hoztam Olaszországot példának, mert egy csöppet előttünk járnak ilyen téren, miközben nálunk sokaknak a kutya fogyóeszköz, kerti dísz, bioriasztó, meg azért van, hogy ugasson, és kint a helye még a csivavának is, tisztelet a kivételnek. Szóval amíg nálunk ilyen elmaradások vannak, nyilván kevésbé várható el, hogy nyissanak a kutyások felé, és emiatt keverednek rendszeresen konfliktusba a vakvezető kutyások is, amikor élelmiszerboltba akarnak menni a segítőkutyájukkal. Nem akarnék Magyarországon vak lenni.

Viszont kérdező, ha amúgy vinnéd kutyabarát helyekre a kutyádat, élelmiszerboltokon kívül vannak más helyek is, ahova viheted, nézz szét, az én kutyám is szívesen jön velem, ahova jöhet, jártam már vele kutyabarát boltban, kutyabarát étteremben, kutyabarát szálláson... stb. Mentett kutya, és nagyon jót tett a rehabilitációjának ez a sokféle inger. Általában az a visszajelzés, hogy észre sem vették, hogy ott van, de kapott már pizzázóban extra sonkát az ott dolgozóktól.

2022. ápr. 22. 20:33
 15/27 anonim ***** válasza:
40%
Nem, és nem is örülnék neki ha összenyaligatnák az összes élelmiszert. Állatbarát vagyok, de azért van egy határ.
2022. ápr. 23. 00:31
 16/27 anonim ***** válasza:
61%

En orulnek neki,ha allatokkal talalkoznek az auchanban emberek helyett. Dehat nem en hizom a szabalyokat.

Taskaban nem veszik eszre,csak csenben tud e maradni??

2022. ápr. 23. 00:48
 17/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem lehet bevinni az élelmiszerek miatt. De azt a kedves szülőt is takarításra kötelezném, aki a gyereket beleülteti a bevásárlókocsiba.
2022. ápr. 23. 05:19
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak vakvezető kutyák mehetnek be.
2022. ápr. 23. 07:26
 19/27 anonim ***** válasza:
36%
"Nem, és nem is örülnék neki ha összenyaligatnák az összes élelmiszert." - A vakvezető kutyák összenyalogatják az élelmiszert? Ha ők nem, más kutyát is meg lehet erre tanítani. Sőt, most meg fognak kövezni, de a gyerekeket is meg lehetne erre tanítani, nekik miért engedik egyes szülők?
2022. ápr. 23. 08:05
 20/27 anonim ***** válasza:
91%

19-es nem tudom láttál e már vakvezető kutyát, de ők nem azzal vannak elfoglalva, hogy összenyalják az árut, hanem azzal, hogy a gazdájuk ne menjen neki a polcoknak.

Annyira ki vannak képezve, hogy nem nyalogatják az árukat.

2022. ápr. 23. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!