Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az 51 kölyöktrükk című könyvbe...

Az 51 kölyöktrükk című könyvben vannak jó, hasznos dolgok?

Figyelt kérdés
A 101 kutyatrükköt kaptam meg mikor jött a kutyám, de ő még 5 hónapos. Megyünk majd kutyaiskolába hamarosan, de gondoltam megveszem a kölyöktrükk könyvet is, hátha abban van több minden amit tudnék neki én is itthon tanítani, mert a másik könyvben komolyabb dolgok vannak szerintem és nem sok van, amit tudok használni még.
2022. ápr. 22. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
64%

Nekem megvan az 51 kolyoktrukk, nem ismerem a masik konyvet, de szerintem ha mar az megvan, ezt ne vedd meg, mert amugy sincs benne semmi extra, ami pl mar a neten ne lenne fent ingyen. En is csak azert vettem meg, mert szeretek konyvekbol tanulni, de igazabol ennyi.

Ezek vannak benne nagyjabol: ul, fekszik,pacsi,marad, forog, hozd vissza, huzd, kuszik,hemperges.

Aztan vennak nehezebb feladatok, mint pl: hozd a porazt, ki-be pakolas egy dobozbol, ajto kinyitas-becsukas, hozd ide ezt mag azt a targyat, aminek kimondom a nevet, ugatas, lab atugras. Ezen kivul van mas is persze, de igy kell elkepzelni kb a konyvet.

Semmi extra vagy kolyokspecifikus dolog nincs benne egyebkent, nem is ertem, hogy miert pont ez a cime. En pl az orokbefogadott 3 eves kutyamat kezdtem tanitani ebbol a konyvbol, szoval tenyleg nem szamit a kor.

2022. ápr. 22. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
A kölyök szó a könyv címében, inkább az egyszerűségre utalhat. Ha olyan vagy kint az első, akkor megveheted, de szerintem, akinek nem fontos, hogy könyvekből tanuljon(tanítson) akkor fölösleges. Használd az internetet!
2022. ápr. 22. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak a 101 kutyatrükk van meg, de azt is feleslegesnek találtam (méghozzá annó 12-13 évesen...), szerintem sokkal hasznosabbak a videók, amit lelkes trénerek a youtubeon közzétesznek és a trükkök tanítására én magamtól is rájöttem.

Kölyköknél alapszabály, hogy nem ugorhatnak, tolathatnak és kerülni kell az éles, dinamikus fordulókat (pl szlalom, flyballnál a gépkezelés, játék közben nyílván szabad) és meredek akadályokra sem érdemes felmászatni őket, mert még nem fejlődött ki a csontozatuk.

2022. ápr. 22. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:
2022. máj. 12. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!