Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tapasztaltatok már olyat,...

Tapasztaltatok már olyat, hogy egy kutya rájátszik, ha beteg?

Figyelt kérdés

Tudom, furcsa kérdés. A kutyám megsebezte a lábát. Semmi komoly, csak beverte valahova az egyik lábujját. Már kétszer voltam vele orvosnál, mert hiába kezelem, nem javul.

A másodiknál azt mondta a doki, szerinte a fele legalább színészkedés, mert sehol nem jelez fájdalmat, ha végigtapogatja.

Hülyeségnek gondoltam, de most pár napja direkt figyelem, mikor húzza a lábát.

Ha csak úgy kint vagyok vele, akkor biceg, de ha macska után kell futni, vagy labdát kergetni, akkor olyan délceg, mintha semmi baja se lenne. Ha bentről az ablakból nézem, akkor is rendben van. Ma az ölembe akart feküdni a macska, erre odajött és elkergette, úgy rohant mint egy agár, mikor leszidtam ezért, lehajtott fejjel sántikált vissza.

Tényleg van olyan, hogy rájátszik? Nem akarom elhinni.

2022. ápr. 19. 16:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősömnek olyan a kutyája, hogyha éppen nem kap elég figyelmet nyüszít és sántítani kezd.
2022. ápr. 19. 16:22
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze, az én kutyám addig játszotta meg magát, amíg be nem értünk az orvosi rendelőbe, ott már semmi baja nem volt, persze azért a röntgenért fizethettem 30 ezret xd
2022. ápr. 19. 16:23
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Simán van ilyen szerintem is. Annyit hozzátéve, hogy a színészkedés mellett még az is lehetséges, hogy csak beképzeli a fájdalmat. Főleg akkor, ha mondjuk sokáig fájt a lába előtte, akkor lehet, hogy a gyógyulás után sem mer egy darabig ráállni rendesen.
2022. ápr. 19. 16:28
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm ír szettere profi sánta! Akkor veszi elő a problémát, ha érzi, hogy már üvöltik, hogy gyere vissza, és tudja, hogy túlment a határon azzal, hogy szarik rá. Ha látnád tuti rohannál orvoshoz, félelmetes, de pár jó szóra nyoma sincs.
2022. ápr. 19. 16:31
 5/24 anonim ***** válasza:
92%
Én nem tapasztaltam ilyet, de simán lehet az is, hogy ha valami erős inger éri, akkor megfeledkezik róla, mert nem olyan erős a fájdalom, csak ha "amúgy minden rendben", akkor tűnik fel neki, hogy még mindig fáj. Pl. a macskát reflexből nekiáll kergetni.
2022. ápr. 19. 16:34
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Még arra is rájátszik ha én vagyok beteg.

Múltkor úgy nekimentem a dohányzóasztal sarkának, hogy a látványába belesántult.

2022. ápr. 19. 16:37
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Macskakergetés és labda = adrenalin. Tehát valahol normális, hogy ilyenkor nem sántít.
2022. ápr. 19. 16:38
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

A mi kutyánk gyakran sántított ha épp ott voltunk a közelében, vagy leszídtuk. Amikor nem volt kint senki az udvaron - csak az ablakból figyeltük - akkor jött-ment, futott, semmi baja nem volt.

Szóval igen,létezik ilyen :)

2022. ápr. 19. 16:47
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a kutyák hajlamosak rá a több figyelemért, törődésért. 🙂
2022. ápr. 19. 16:52
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Hatarozottan igen, volt egy tacskonk, akinek aznap valami raesett a labara, nyilvan babusgattuk utana, megneztuk alaposabban, aztan estere mar nem santitott, persze o nem tudta, hogy figyeljuk, amint eszrevett minket ugyanugy elkezdett santitani.
2022. ápr. 19. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!