Beteg a kiskutyám valaki tud segíteni? Tapasztaltatok ilyen tüneteket?
Mi van az állal első??? Érthetetlen a válaszod!
Kérdező Ide vidd el, nagyon jól felszerelt klinika, nincsenek aranyárban, és lelkiismeretesek! Gyors javulást a kutyusodnak, rendes gazdi vagy, mindent megteszel, hogy meggyógyuljon a kutyád!
Az #1 válaszadó mindenhez odaír valami hülyeséget, hozzáírja, hogy “egy állatorvos”, majd meglepődik hogy törlik minden válaszát.
Az elsőnek meg kéne tanulnia olvasni és értelmezni az olvasottakat. A kérdező leírta, hogy már nem egyszer elvitték állatorvoshoz és kezelve is van jópár dologra a kutyus, de még mindig nem tudják mi a fő baja.
Remélem jobban lesz a kutyusod, sajnos nem tudok segíteni! :(
Az ahok nem aranyáron dolgozik?
Egy mri vizsgálat 100 rongy...
Műtétekről, meg egyebekről nem is beszélve.
Próbáld őket inkább, jó dokik vannak ott:
A fergessegtol a belei begyulladtak. A belflora fel orult. Foleg az antibiotikum nyirja ki a belflorat.
Etessetek vele belflora kaszulat( synbiotic DC- petneten rendelve harmadannyiba kerul,mint allatorvosnal...)
Lactobacillus(joghurtban van), gyumolcscukor,egyeb baktwriumok vannak benne
Ezert is lenne fontos az eredeti etel,amiben minden megvan: gyumolcsben a gyumolcscukor,kiskanal joghurt,koromviragot teszek a fott cukkini szeletekhez: mar klasszisokkal jobban van a kutyam a belgyulladasbol. Eddig foztem neki csontkevest,de azt se szabad adni kutyanak,mert tul zsiros es belgyulladasa lesz.
Elozo kutyamnal nem akartak eszrevenni az allatorvosok a belgyulladast,pedig egyedtelmu tunet a keves vizivas !! !!! Voltam wz allatorvosi egyetemen is. Mindenrol tudok nyomtatott leecsetelt iratokat mutatni emailben,ha nem hiszed el. (sorszamozott afasszamlat sehol se kaptunk...) Az elozo kutyam azepen meg is halt. Semelyik allatorvos nem mondta,h a cairkefarhat tul zsiros egy kutyanak. (Mostmar tudom.)
#7 Igen, az AHOK nem aranyáron dolgozik! Az MR és CT kutyáknak nagyon drága - tudod, mint az embereknek is, ha magánban végzik - a műtéti áraik középáron vannak, nekünk két éve 60000 forint volt 2 hasi műtét. A vérvétel 18000 forint volt, de rögtön megvan, mint ahogy citológia is, mert saját laborjuk van. S az Állatorvosi Egyetem kórházánál lényegesebb olcsóbbak, bár az orvosi csapat ugyanaz, a vezetőjük Dr. Vajdovich Péter az állatorvosi egyetemen docens, ez az ő rendelője.
A kérdező már számos helyen járt ahol nem tudják megállapítani mi a kutyája baja, talán nem kellene pénz kidobni egy újabb noname rendelőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!