Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért színleli a kutyám, hogy...

Miért színleli a kutyám, hogy fáj a lába? ( Kínai kopasz )

Figyelt kérdés
Délután óta a kutyusom fájlalja a lábát, úgy közlekedik, hogy fel van neki húzva teljesen, de szerintem nem fáj neki, hisz előtte nem történt vele semmi, ebben biztos vagyok. Mellesleg pedig amikor megnyomkodtam neki az állítólagos fájós lábát, akkor nem is nyüszített, s semmit nem reagált rá... De például engem sosem morog meg, most viszont igen... Mi lehet vele??
2010. szept. 15. 20:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy megrándult, és az akkor kezd el fájni, hogyha egy kicsit megpihent. És Te írtad is, hogy előtte aludt, és amikor felkelt, akkor kezdett bicegni.
2010. szept. 15. 22:10
 12/12 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

A kínai kopaszok nagy színészek.

Nekem is vannak.

A powderem fésülés közben olyan cirkuzt rendez, ha nem ér hozzá a fésű, akkor is úgy csinál, mintha ölném.

A kicsim még csak 5 hónapos, most kezd "kamaszodni", de nagyon rafkós már ő is.

Bizony, volt, mikor kapott egyet-egyet a hátsójára összetekert újsággal, de tényleg csak akkor, ha tényleg olyat csinált, amit nem igazán tudna tolerálni senki.

Most , ha meglátja az újságot, olyan rettenetes vonyítást rendez, mintha nyúznám, pedig hozzá se érek, sőt!

Fülragasztásnál dettó ugyanez, csak hozzáérek a ragasztóhoz, őkelme cirkuszol, sír.

Bezzeg, mikor egymást nyúzzák, fel sem vesz ennél 10x nagyobb ráncigálást,szőrhúzást se.

Féltékeny rád, a vendégek miatt, pláne,ha tényleg kivitted közben.

Rá se bagózz, majd abbahagyja, ha rájön, hogy az ő pozíciója maradt a régi.

Ne tutujgasd, mert a fejedre nő.

Üdv.

2010. szept. 16. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!