Ki mit gondol erről a kutyáról?
A kérdés nem arra irányul, hhogy hány embernek tetszik, hanem hogy ki mit gonol róla... hogy ismeritek a fajtát, mit gonoltok az általatok ismert kutyákról, ez a kutya mennyire szép a fajtához képest... stb. Felesleges mondani hogy: "ne érdekeljen ki mit gondol róla, te szeresd..." Szeretem minem féle képpen:D Senki nem lesz lepontozva, simán vélemény érdekel!
Én keveset tudok erről a fajtáról, nekem nem tetszik a feje, de ettől függetlenül biztos meglágyítaná a szívemet.
Nekem macskám van.
Nekem nagyon tetszenek a bullterrierek, ugyanugy az ilyen stilusú "kemény" kutyák. Nekem nincs bajom vele, sőt nem is baj, hogy nem olyan széles a feje. A fülével meg ne törődj, igy legalább mókás külsőt sugároz neki.
Nekem 1 éves amstaffom van, neki meg feláll a füle. Igaz nem széles a mellkasa még, de remélem a sok szaladgálás meghozza hatását. Amugy ha engedelmes, simán lehet póráz nélkül. Jah és szájkosarat ne vegyetek neki, mert az enyémet szájkosár nélkül simogatják, de szájkosárral kikerülik, mivel félnek, hogy hamis.
Sok siker! És puszilom a kis"hülyét" mármint a bullterriett!
Nekem az tetszik, hogy látom a képeken, hogy jól él a kutya. Nyugodt, vidámnak tűnik, szépen csillog a szőre (tetszik a mintája!), kendő van a nyakára kötve, és hogy megmentettétek őt.
Vidám és jóképű kutyus.
Szia.Nem olvastam hogy miket írtak előttem és lehet hogy már írta ezt valaki.Na tehát.Szép kutya,de rettentően makacsok,vannak amelyikek agresszívek,de szerintem ez nevelés kérdése.Ilyet is hallottam már erről a fajtáról hogy egy idő után bediliznek.De nem tudom.Ő a te kutyád amúgy?
De szerintem gyönyörű kutyafélék ezek is,de a nevelésnél talán többet kell "szenvedni".De minden kutyának van előnye és hátránya.
Fruzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!