Németjuhász mellé a cane corso jó választás? Egyezik a mozgásigényük?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 12:03
1/6 anonim válasza:
Egyik fő jellemzője
" Más kutyákkal szemben általában harcias."
Cane corso kutyafajtát nem szabad más kutyákkal együtt rakni. Főleg nem egy németjuhásszal akik szintén küzdenek a védelemről van szó.
2/6 anonim válasza:
ma 12:21
Ismerősnek van corsoja és mellé ment egy munkavonalas nj. Köszönik, jól megvannak.
3/6 anonim válasza:
A németjuhász, a cane corso egy fajta. Fajtán belül pedig igen nagy az eltérés az egyedeknél.
4/6 anonim válasza:
Szerintem bármilyen fajtájú kutyákat lehet együtt tartani, értik, hogy egy családba, “falkába” tartoznak. Persze nem minden kutya jön ki olyan jól egymással, függ a koruktól és a személyiségüktől is, de én olyat még nem hallottam, hogy egy háztartáson belüli kutyák összeverekedtek volna. Ott komoly gond lehet a neveléssel.
5/6 anonim válasza:
Azt nem mondanám hogy egyezik a mozgásigényük, de lehet őket együtt tartani persze. A német juhász valószínűleg jobban issza majd a szavaid, vele jó ha a sétákon kívül emgedelmeseztek vagy feladatoztok sokat. A corso szintén okos, de neki hagyni kell néha a csendes őrszem szerepet. A corsók önállóbban dolgoztak mindig is.
6/6 anonim válasza:
Ellenkezo nemuek legyenek mindenkepp. Egyik ivartalanitott legyen.
Hazadon es kerteden kivul nezd ossze okst,h jonnek ki!! Mert a szemdlyisegeket is passzintjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!