Nexgard Spectra mellé lehet vajon Foresto nyakörvet is használni?
Sziasztok!
Első körben arra volnék kíváncsi, hogy valaki használ-e Foresto/Kiltix nyakörvet a Nexgard Spectra tabletta mellé?
Iszonyatosan sok kullancs van, és hamarosan érkeznek a szúnyogok is, ezért gondoltam, hogy érdemes lehetne a belső védekezés mellett egy repellenes hatású spot on, vagy nyakörv használata is, ami távol tartja ezeket az élősködőket.
Az egyik állatorvos nem javasolja, a másik szerint gond nélkül használható a kettő párhuzamosan.
Felesleges szerintem és én nem is tartanám jó ötletnek, hogy keverd a kettőt, ki tudja, milyen hatásuk van egymással. Mintha Cataflamra innál Flector port is, egyrészt semmi értelme, mert akkor minek vetted be az elsőt, másrészt veszélyes is lehet.
Én csak a tablettát adom a kutyáimnak és jól működik. Ha aggódsz a kullancsok miatt, adasd be a Lyme-kór elleni oltást is.
Én is gondolkodtam csak en a Canishield nyakörvet a Nexgard mellé, de azt mondták nem szabad!
Keverj levendula és citrom illóolajat és hígítsd fel vízzel és tedd bele vmi prickás dobozba és minden séta előtt fújd rá legfőbbkép a hasa lába körül
Nekünk 2 éve ez van és beválik
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
Akkor nem gondolom túl a dolgot, mert többet ártok a jószándékommal, mint javítok. :)
A permetet mindenképp kipróbálom, nagyon köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!