Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyit eszik egy dobermann?...

Mennyit eszik egy dobermann? Kevesebbet mint mondjuk egy rottweiler?

Figyelt kérdés

Kutya vásárlás előtt állok de a fajtában még nem vagyok biztos, nem tudok dönteni. A rottweiler - dobermann - cane corso hármasában ragadtam és jelenleg nincs jobb ötletem, mint hogy ez alapján döntsek 😅 sokat olvastam róluk, illeszkednének az életembe

Logikusnak tűnik hogy egy masszívabb testfelépítésű kutya többet fogyaszt, de hallani hogy például a pásztorkutyák nagyon jól hasznosítják a táplálékot, míg az agarak nem, és így eltér az etetésük a tápon ajánlottól.

Szóval a kérdés az lenne hogy a dobermannok is hasonlóan többet fogyasztanak, mint amennyit először gondolnánk, vagy nagyjából annyit, amennyit ajánlanak?

2022. ápr. 10. 11:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A roti meg cane corso szerintem kevesebbet eszik,hizekonyabb tipus.

Harmojuk kozul a dobinak van a legnagyobb mizgasigenye!!

2022. ápr. 10. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!