3 hónapos szuka kutya párzáshoz hasonlító dolgot művel a párnával. Azonnal rászólok, nem hagyom neki, de mégis újra és újra csinálja. Ivartalanítás meg fog történni. Mitől lehet ez? Valakinek van valami tanácsa? Nagy problémát jelez?
Aki lepontozta leírja, hogy miért nem volt hasznos a válasz?
Szeretnék hasznos tippeket kapni, egy két dolgot olvastam a neten, valóban hasonló dolgokat írtak.
3 hónaposan ez NEM dominancia. Csak gyakorol,rossz szokás.
Később lehet az, nagyobb korában.
Ez annyi helyen le van írva pedig, hogy ilyen pici korban még csak gyakorolják a mozdulatot,ugyanúgy,mint bármi mást. Pl verekedést is.
Semmi jelentősége nincs egy 3 hónapos kutyánál. Vedd el tőle a párnát,tereld el a figyelmét. Ennyi a megoldás.
Köszi a válaszokat.
Nyilván nem ordítom le a kis fejét, csak rászólok, hogy ezt nem kellene csinálni.:)
Szerintem nincs azzal gond, hogy leszoktatjuk a kutyusokat a rossz dolgokról.
Kedves utolsó válaszoló!
Itt nem is erről van szó.
Olvastam, hogy okozhatja stressz, dominancia és egyéb olyan belső problémák amelyeket nem old meg egy ivartalanítás majd…Ezért kértem segítséget olyanoktól, akik jártasabbak esetleg a témában vagy van saját tapasztalatuk:)
Nem is értem miért lyukadunk ki a nemi életemnél mikor a kutyámról kérdeztem reménykedve abban, hogy a hozzád hasonlók (akik nem tudnak jó tanáccsal vagy magyarázattal segíteni) elkerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!