Megengednétek a 16 éves lányotoknak hogy kutyája legyen panelba? /szobájába/
Hát én megengedném. Én 13évesen kaptam a kutyűmat( 14 vagyok) s még mindig ő a legfontosabb.
Hozzászólás a válaszolóknak: Nekem is bent van a westiem. és ő addig alszik ameddig én. 10kor viszem le utoljára pisilni. és ha pl hétvégén én 10kor kelek, akkor őis tízkor kel. Persze, nem azt mondom, lehet hogy a ti kutyáitok hozzászokott a koránkeléshez, viszont ez enm biztos, hogy a kérdező lányának is 5kor keesz kellnie hétvégén is.
(:
Ok, így már értem, hogy miért tudsz kilencig aludni:)
Egyébként a kutyák remekül alkalmazkodnak, nem fog megsértődni, ha át kell térnie a korai kelésre.
Mi hétvégente azt szoktuk csinálni, hogy 6 körül lemegyünk, aztán még visszavackolunk egy kicsit aludni:)
Én utálom ezeket a panel kontra kert vitákat...
NE ÁLTALÁNOSÍTSATOK !!!
Idézek egyet : ,,Egy benti kutya sokkal boldogabb egy kintinél" ...
Mi van ?!
Ez a gazdától függ ! Egy kinti kutya is lehet életvidám,boldog ! És egy benti kutya is lehet szomorú... Tényleg majdnem minden gazdától függ..
Egyre kérlek titeket :
- Ha kerti kutyáról hallotok,ne rögtön a ,,fához/házhoz/egyébhez kikötött kutya" képe jelenjen meg előttetek,hiszen a kinti kutyák többsége szabadon van !
- És ha panelban lévő kutyáról hallotok,ne rögtön a ,,4 fal között lévő depressziós kutya" képe jelenjen meg előttetek,hiszen egy panel kutya is lehet boldog,kiegyensúlyozott !
Le lehet pontozni,de azért szerintem érzitek,hogy valahol igazam van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!